Atelierul de Profesii - cursuri acreditate Bucuresti

Curs Agent de curatenie

Principalele aptitundini ale agentului de curatenie sunt: utilizarea sculelor si utilajelor cu actionare manuala; punerea in functiune a acestora; exploatarea si oprirea utilajelor cu actionare electro-mecanica si a celor actionate prin motoare cu ardere intern.
 
Aplicarea normelor de PM si PSI presupune competente legate de desfasurarea activitatilor de curatenie in incinte precum resedinte, birouri, sectoare industriale si administrative, precum si mijloace de transport in comun.
Principalele aptitundini ale agentului de curatenie sunt:
– utilizarea sculelor si utilajelor cu actionare manuala;
– punerea in functiune a acestora;
– exploatarea si oprirea utilajelor cu actionare electro-mecanica si a celor actionate prin motoare cu ardere interna, – conform instructiunilor de lucru, cu respectarea normelor de protectie a muncii si de prevenire si stingere a incendiilor specifice, in corelatie cu particularitatile spatiului de curatat si scopul urmarit.


Agentul de curatenie trebuie sa posede, totodata, competente fundamentale de comunicare la locul de munca si lucru in echipa, referitoare la planificarea activitatilor, aplicarea normelor de protectie a muncii, prevenirea si stingerea incendiilor, precum si desfasurarea activitatilor in conditiile igienico-sanitare impuse si de siguranta.

Inscrie-te online la unul din cursurile noastre autorizate de calificare, lasa-ne datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a discuta cele mai importante proceduri care trebuie cunoscute si respectate!

Galerie foto
  • ...