ATD System, Bucuresti - Constructii, amenajari interioare si exterioare

Despre ATD System

ATD SYSTEM are ca domeniu principal de activitate constructii civile si industriale. Pe langa acesta firma noastra ofera servicii in domeniile: amenajari interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, electrice. Firma noastra a efectuat lucrari de constructii pentru firme importante din Romania.

Societatea noastra ofera servicii clientilor sai la standarde europene, folosind materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita. Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

  • o echipa profesionista, tanara, dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul amenajarilor, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare;
  • materiale de calitate;
  • siguranta si rapiditate in executia lucrarilor;
  • garantie pentru toata gama de lucrari executate;
  • servicii complete in domeniul constructii din lemn si metal,amenajari gradini si spatii de recreere, confectii metalice, constructii metalice, constructii terasamente si alei, retele de irigatii, canalizare si apa.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre.

Intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne.

Pentru realizarea dezideratului “sa devenim o firma de nivel occidental”, in octombrie 2007, SC ATD System SRL a dezvoltat un nou sistem de management integrat in conformitate cu standardele internationale EN ISO 9001:2000, EN ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007 necesar certificarii de catre o firma recunoscuta la nivel european.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722567827; Tel/Fax: 0212500250
Str. Heliade Intre Vii, Nr. 29, Sector 2 (Zona Doamna Ghica ? Baicului), Bucuresti
Distribuie