Assa Abloy Opening Solutions Romania, Sisteme de inchidere si acces - Bucuresti

TESA Hotel pentru usile hotelurilor

TESA Hotel este prezenta pe piata hoteliera de peste 30 de ani si reprezinta avantgarda produselor de ultima generatie din domeniu. Suntem dedicati satisfacerii nevoilor clientilor în ceea ce priveste securitatea, proiectarea si usurinta în folosire.

Oferim planuri de acces integral specifice, reunind într-o singura platforma integrata sisteme de tehnologie de proximitate RFID, benzi magnetice si cilindri electronici pentru fiecare tip de acces necesar. Oferim de asemenea, cele mai avansate si eficiente solutii inteligente pentru controlul accesului din lume, precum si securitate totala si estetica deosebita

TESA Hotel este singura companie producatoare care ofera un sistem dual (proximitate RFID si banda magnetica în aceeasi încuietoare), oferind clientului un avantaj apreciat în termeni de costuri si eficienta.

Aceste solutii sunt o completare a uneia dintre cele mai vaste game la nivel mondial de cititoare de perete, economizoare de energie, bare de panica, seifuri si alte accesorii de securitate.

Oferim o solutie integrata pentru întregul hotel si, de asemenea, pentru centrele de wellness si îngrijire (spitale, camine de batrâni etc.), prin inovatie, tehnologie si design avangardist.

 

Galerie foto
  • ...