Asociatia de Standardizare din Romania - cursuri management Bucuresti

Cursuri

Organismul National de Standardizare – ASRO vine în sprijinul dvs. si organizeaza cursuri de formare profesionala, cu lectori profesionisti, pentru a va ajuta sa va claditi cariera pe care o doriti.

Luând în considerare masurile actuale referitoare la pandemia COVID-19 si cresterea riscurilor privind sanatatea, ASRO s-a adaptat cerintelor de distantare sociala cerute de actualele împrejurari.

Astfel, din confortul si siguranta oferita de propriul dvs. birou sau chiar de propria dvs. locuinta, puteti participa la cursuri online în sistem videoconferinta (prin platforma GoToMeeting), cu lectorul ASRO si colegi de curs de pe întreg teritoriul tarii.

De ce cursuri online?

  • contactul cu lectorul ASRO si colegii de curs are loc numai în mediul virtual, mentinând astfel cerintele de distantare sociala impuse de actualele împrejurari;
  • economisiti timp si bani, deoarece nu exista cheltuieli de calatorie sau cazare.

Programul de curs va cuprinde si pauze, la fiecare doua ore, iar în ultima zi de curs se va sustine testarea care se va transmite prin e-mail, în timpul alocat, catre lector. Certificatul va fi transmis prin posta la adresa indicata, în maxim 30 de zile de la finalizarea cursului sau, în functie de preferinta, va fi ridicat de la sediul ASRO de catre cursant.

Cursurile online se pot organiza pentru minimum 6 si maximum 10 cursanti. Pentru cursurile online ASRO acorda un discount de 10% din pretul de baza al cursului.

Cursurile de tip self study ofera oportunitatea de a adresa întrebari si primi raspunsurile necesare de la lectorul ASRO, pe parcursul studierii materialelor de curs oferite în termen de 30 de zile.

Printre avantajele acestui tip de curs se numara:

  • libertatea de a acumula informatii fara restrictii majore de timp – parcurgeti materialul primit în ritm propriu;
  • flexibilitate în alegerea datei testarii finale.

În cazul cursurilor tip self study este necesar sa aveti un calculator, laptop sau tableta cu acces la internet. Materialele vor fi accesate dintr-un cloud, cu username si parola pe care o veti primi prin e-mail. Eventualele întrebari si formularul de testare vor fi transmise si descarcate din cloud sau prin e-mail. Se acorda o reducere de 15% din pretul de baza al cursului. Descopera programul cursurilor si îndrazneste sa faci mai multe pentru organizatia în care activezi.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213163296
Str. Mihai Eminescu, nr. 238, Sector 2,
Distribuie