Centrul rezidential Asistmed - Cluj

Servicii de urgenta

Pentru pacientii care necesita tratamente medicale si care nu pot sa se deplaseze, sau care prefera sa ramana in mediul familial, am format o echipa multidisciplinara: medici, asistente medicale, psihologi, kinetoterapeuti, asistenti sociali, ingrijitori la domiciliu care sa ofere aceste servicii in cele mai bune conditii. Astfel pacientului i se administreaza tratamentul recomandat de medicul curant la standardele actuale, beneficiind de confortul propriei case, de prezenta si ajutorul celor dragi. Cei ce vor sa beneficieze gratuit de servicii medicale la domiciliu trebuie sa indeplineasca anumite conditii care demonstreaza posibilitatea de a fi consultat si tratat.

Ambulanta “Asistmed” este un serviciu medical dedicat vietii, nascut din dorinta de a oferi o alternativa de calitate la serviciile medicale din Romania. Serviciul de ambulanta privata “Asistmed” acorda o atentie deosebita pacientilor avand in componenta sa un numar de 8 medici specialisti in urgente; ambulanta este dotata cu aparatura de ultima generatie conform standardelor europene; este ambulanta care ajunge cel mai rapid la caz!!!

Serviciul nostru de ambulanta are in dotare 8 ambulante, patru de tip A1 (transport pacienti) si patru tip AMD (consultatii medicale de urgenta) si ofera asistenta medicala de urgenta in judetul Cluj prin cele 2 compartimente: Consultatii medicale de urgenta la domiciliu si Transport medical.

CONSULTATII MEDICALE DE URGENTA
SERVICII GRATUITE : 

Consultatii medicale de urgenta la domiciliu prin 112
Investigatii de urgenta: electrocardiograma.
SERVICII CONTRA COST:

Consultatii medicale => masurarea parametrilor fiziologici
EKG, PULSOXIMETRIE
Recoltari (probe biologice)
Tratamente

TRANSPORT SANITAR NEASISTAT
SERVICII GRATUITE : – prin 112 

transport medical la externare din spital pana la domiciliul pacientului
SERVICII CONTRA COST:

Transport medical => interclinic
Pentru investigatii;
Internari;
Externari;
Asiguram transport medical cu ambulanta in tara si in strainatate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0364417283; 0771107549; 0752238772
Comuna Floresti, Nr. 3B, sat Luna de Sus, judetul Cluj
Distribuie