AsertivO - camin de batrani Ilfov

Despre noi

Ne-am dorit sa aducem în România un concept diferit fata de tot ceea ce exista pe piata în acel moment: un centru de îngrijire si de recuperare medicala pentru seniori în care parintii sau bunicii oricaruia dintre noi sa se simta exact ca acasa si în care viata sa continue sa fie plina de sens.

De ce? Pentru ca noi credem ca batrânetea este un dar al vietii. Si, totodata, un privilegiu care foarte multor persoane le este rapit de întâmplari tragice, de boli necrutatoare, de contexte nefaste sau pur si simplu anulat de ceea ce unii numesc, mai simplu, „destin”.

În acest context, o mare parte dintre cei din jurul nostru nu sunt atât de norocosi încât sa aiba parte de un film cu final fericit, în care îi vad pe oamenii dragi lor stând pe o bancuta, în lumina calda a unei toamne târzii, în timp ce îsi poarta cu drag frumusetea anilor trecuti pe umar.
Exact asa cum ar fi acasa
Apoi suntem noi. Cei care, datorita întâmplarii îngaduitoare, suntem suficient de norocosi încât sa îi vedem îmbatrânind pe oamenii dragi noua si sa îi iubim în timp ce ei ramân lânga noi.
Tocmai de aceea credem ca este important sa ne asiguram ca bunicii si parintii nostri îsi traiesc anii cei mai plini din viata într-un loc în care accentul este pus pe viata din ani si nu pe anii din viata.

La AsertivO oamenii dragi tie vor avea parte nu doar de servicii medicale si de îngrijire premium, ci mai ales de un loc cu sens, cu oameni si activitati zilnice care aduc liniste si fericire. Exact asa cum ar fi acasa.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0319912; 0770292929; 0771292929
Calea Bucurestilor, nr. 11 A, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie