ArtLaserDent-cabinet stomatologic Botosani

Servicii protetica dentara

Munca de sisif a dentistului ! 

“In ce masura este necesara interventia protetica si cat compenseaza organismul individului lipsa unor dinti? Necesitatile de tratament protetic depind mult de factori geografici, culturali si socio-economici. In societatile cu economie subdezvoltata, doleantele pacientilor tind sa se focalizeze spre masticatie si absenta durerii. In tarile industrializate aspectul social al comunicarii sta pe prim plan. Infatisarea, aspectul placut, gustul devin optiuni mai importante. Ele contribuie in mod pozitiv la calitatea vietii.” Dorin Bratu, Robert Nussbaum-Bazele clinice si tehnice ale protezarii fixe.

Dintre toate restaurarile protetice actuale Sistemele Integral Ceramice si Ceramica pe schelet de Zirconiu dau cele mai bune rezultate:

  • - estetice prin proprietatile lor optice asemanatoare dintilor naturali;  
  • -de biocompatibilitate datorita structurii lor nemetalice, non-alergice.
  • “Principiul biomecanic in protetica conjuncta (protezarea fixa) urmareste in esenta cunoasterea fortelor de solicitare a complexului dento-protetic, iar pe de alta parte, configuratia ce trebuie data structurii dento-protetice (numar de dinti pilieri, dispunerea lor pe arcada, tipul de elemente de agregare si maniera constructiva a corpului de punte, etc.), astfel incat, in ansamblul sau , structura dento-protetica sa contracareze fortele de solicitare iar sistemul sa se afle intr-un echilibru static si dinamic stabil.” Vasile Burlui, Norina Forna-Clinica si Terapia Edentatiei partiale intinse.

    Galerie foto
    • ...