Art & Play Kindergarten - Cresa, Gradinita Bucuresti

Oferta educationala

Oferta educationala a Gradinitei Art& Play Kindergarden cuprinde toate disciplinele de invatamant specificate in Curriculum National, impartite in urmatoarele domenii de invatare:

  • Domeniul Limba si comunicare;
  • Domeniul Stiinte;
  • Domeniul Estetic si Creativ;
  • Domeniul Psihomotric;
  • Domeniul Om si Societate.

Acestea sunt imbogatite de programe educationale care vizeaza dezvoltarea psiho-socio-emotioanala a copiilor, conform particularitatilor psiho-individuale de varsta, nevoilor si intereselor fiecaruia dintre ei.

Oferta educatioanala a gradinitei noastre are o abordarea integratoare si se adreseaza deopotriva mintiiemotiilor si simturilor. Propunem un tip de invatare prin descoperire si experiement urmand cu grija cele patru statii de excelenta in vederea formarii omului complet: EXPLORAREA, DESCOPERIREA, CUNOASTEREA si EXCELENTA.

 

PROGRAME EDUCATIONALE MARCA Art&Play Kindergarden

Jocul de-a joaca - program zilnic

Jocul reprezinta o necesitate vitala pentru copilul aflat in plina dezvoltare. Acesta il ajuta sa creasca frumos, sa-si formeze o personalitate complexa. Prin joc copilul invata, se formeaza, „jocul reprezinta munca, binele, datoria, idealul de viata“. (Edouard Claparède).  Prin joc copilul se descopera, educatorul fiind capabil sa surprinda calitati si defecte, putand astfel corecta devierile de comportament.

English Corner - program zilnic

La varsta prescolara, maleabilitatea structurilor operatorii mentale, inca nedefinitivate, poate constitui un avantaj pentru un educator  avizat.

Limba straina "nu se invata” intr-un an! Noi ne dorim ca prescolarii sa-si dezvolte un mod specific si corect de articulare a sunetelor, sa  cunoasca  elementele de baza ale exprimarii in aceasta limba si treptat, sa vorbeasca in limba engleza.

Prin intermediul programului nostru copiii vor invata limba engleza privind, ascultand,pronuntand, desenand, urmarind desene animate, cantand, jucandu-se.

Music and movement - program saptamanal

Parte integranta a educatiei fizice, dansul cuprinde miscari ce reflecta afectivitate, sensibilitate, gratie si eleganta, expresivitate si voiciune, sincronizare a ritmului miscarilor cu muzica, fiind mijlocul de baza al dezvoltarii educatiei fizice si estetice.

Prin continutul sau, dansul tematic este accesibil la orice varsta, fiind favorizat varstei prescolare, deoarece corespunde particularitatilor de varsta prescolara si inclinatiilor lor naturale catre dans -miscare, insotita de muzica.

Prin acest program urmarim avantajele estetice, dar mai ales mentinerea starii generale a sanatatii, prevenirea imbolnavirilor, stimularea starii de buna dispozitie, intr-un mod placut si atractiv pentru copii. In efortul depus pentru invatarea pasilor de dans, copilul isi formeaza vointa, conturandu-se totodata, o serie de calitati morale pretioase, ca perseverenta si spiritul de echipa.

Happy Painting - program saptamanal

Prin activitatile artistico-plastice urmarim dezvoltarea sistematica a capacitatii de a percepe, de a intelege si de a crea frumosul. Avand in vedere marea forta educativa a artei si valoarea imaginii artistice facem apel la sentimentele copilului, antrenenand activ aspectul afectiv al psihicului sau.

Lumea copilariei este o lume plina de culoare, fantezie si sentimente. Toate acestea se vor regasi in operele de arta create de copilasii nostri, care isi vor dezvolta capacitatile de exprimare plastica si abilitatile artistico-plastice.

My Little Universe - program lunar

Copiii vor afla, prin intermediul acestui program, despre obiceiurile si traditiile specifice diferitelor tari, vor invata ca fiecare tara are o identitate culturala, economica, gastronomica, istorica si atractii turistice deosebite.

Prin activitatile lunare, copiii vor invata sa accepte, sa tolereze si sa interactioneze cu oameni de diferite nationalitati.

Art Attack - program lunar

Programul isi propune sa familiarizeze prescolarii cu muzeul, cu fata vazuta si nevazuta a acestuia si a activitatii muzeologilor.

Prin intermediul vizitelor la muzeu expunem in fata copiilor un numar bogat de cunostinte grupate intr-un sistem organizat, care contribuie la stimularea gandirii, spiritului de observatie, deductiei logice, dezvoltarea imaginatiei si a sensibilitatii fata de frumos.

Cook's artists - program lunar

Copiii gatesc tot timpul: placinte din nisip, tort cu ciocolata din noroi, biscuiti din frunze si frisca din spuma de sapun.

A gati impreuna cu cei mici este o minunata aventura!

Micutii nostri bucatari pe langa faptul ca vor pregati mancaruri si prajituri delicioase, vor invata sa combine alimente sanatoase, se vor imprieteni cu legumele si fructele si isi vor dezvolta creativitatea intr-un mod original.

Health workers - program lunar     

Cu ajutorul unui cadru medical copiii vor stabili care sunt normele de baza pe care trebuie sa le respecte pentru a se mentine sanatosi, isi vor forma deprinderi igienice necesare fortificarii organismului si a dezvoltarii armonioase.

Little Smarties - program lunar

Ne-am propus ca in fiecare luna sa cercetam cate un colt al naturii, sa descoperim insecte, plante si sa le analizam.

Acest program ii ajuta pe copii sa inteleaga o parte din fenomenele care au loc in Univers, le stimuleaza creativitatea, gandirea logica, curiozitatea si sensibilitatea fata de lumea inconjuratoare.

Little Kings and Little Queens - program lunar

Bunele maniere trebuie sa faca parte din programul de educatie al fiecarui copil. Acestea ii ajuta pe copii sa-si dezvolte simtul respectului de sine si increderea in propria persoana.

Micutii nostri regi si micutele regine vor fi persoane manierate datorita regulilor de politete si respect pe care si le vor insusi.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0760670599; 0760670980
Drumul Valea Danului, Nr. 22, Sector 6, Bucuresti
Distribuie