Arlett Consulting - infiintari firme

Gazduire sediu social

Gazduire sediu social

Pretul incepe de la 700 lei, pentru o durata de gazduire de 1 an.

Oferta nostra de gazduire a sediului social la avocat este valabila atat pentru infiintarea de noi societati, cat si pentru mutarea sediului unor societati existente (daca apelati la serviciile nostre de infiintare societati sau de inregistrare mentiuni).

Pretul include si servicii de secretariat (receptionarea corespondentei primita de societate pe adresa sediului social, notificarea clientului privind primirea corespondentei, predarea scrisorilor catre client).

Alte informatii legate de gazduirea sediului social

Posibilitatea stabilirii temporare a sediului social al unei societati la sediul profesional al avocatului este prevazuta de Legea 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, la Art. 3.

Statutul Profesiei de Avocat, la Subsectiunea a 5-a, face urmatoarele precizari suplimentare:

  • Perioada pentru care sediul societatii in cauza este stabilit la sediul profesional al avocatului nu poate depasi un an;
  • dovada sediului se face cu contractul de asistenta juridica.

In practica, gazduirea a sediului social la avocat este cea mai simpla metoda de rezolvare a problemei gasirii unei solutii pentru sediul social.

Avantajele sale sunt:

  • costul redus, fata de inchirierea unui spatiu fizic intr-un imobil;
  • nu mai este necesara obtinerea unor acte precum Acordul Asociatiei de Proprietari, Certificatul ANAF pentru spatiul cu destinatie de sediu social, Declaratia notariala de nesuprapunere, Acordul bancii pentru imobilele dobandite prin credit ipotecar, Acordul Ministerului de Finante pentru imobilele dobandite prin credit Prima Casa;
  • conform ofertei noastre, ne vom ocupa de primirea, gestionarea si predarea catre dumneavoastra a corespondentei primite pe adresa sediului social (se elimina riscul de a nu primi scrisori importante, cum ar fi cele de la ANAF).

Dezavantajele sale sunt:

  • gazduirea sediului social presupune totusi un cost, fata de un contract de comodat pentru un spatiu intr-un apartament al asociatilor/ al unor rude / al unor prieteni;
  • durata este limitata la un an, timp in care trebuie cautata o alta solutie / locatie;
  • firmele care doresc obtinerea unui cod de TVA obtin un punctaj mai mic daca au sediul social la avocat;
  • nu se pot autoriza activitati economice la sediul social.

In faza de pregatire a dosarului pentru Registrul Comertului, va vom acorda consultanta pentru identificarea exacta a optiunilor dumneavoastra, pentru a alege impreuna solutia optima care se potriveste situatiei dumneavoastra concrete.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0742454545; 0754353535
Bd. Ferdinand, Nr. 70, Et. 4, Sector 2
Distribuie