Aristo Property Management administrare imobile, proprietati Bucuresti

Servicii conexe administrare imobile

Actionam ca un antreprenor in vederea realizarii obiectivelor tale. Ne implicam in proiecte de imbunatatire a confortului, cu tot sufletul si cu toata responsabilitatea.? Reparatii capitale la structura, finisaje si instalatii, Lucrari de reconditionare, remodelare si de pregatire

 

Reparatii capitale la structura, finisaje si instalatii Cu scopul principal de a asigura siguranta ocupantilor si suportul necesar desfasurarii activitatilor. In cazul structurii efectuam lucrari de consolidare, modificare sau extindere atat din beton armat, cat si metal sau lemn. Pentru finisaje avem echipe specializate atat pentru finisaje clasice cat si rustice, iar in ceea ce priveste instalatiile efectuam lucrari pentru:

  •     Instalatii sanitare;
  •     Instalatii termice si ventilatie;
  •     Instalatii electrice.

Modul de lucru este pe baza de deviz estimativ si buget de cheltuieli. Lucrari de reconditionare, remodelare si de pregatire In vederea inchirierii sau vanzarii. In cazul in care doriti sa vindeti sau sa inchiriati proprietatea, noi va ajutam la pregatirea ei in acest scop efectuand lucrarile necesare la finisaje in regim de urgenta, intr-un termen mai scurt decat cel uzual din cadrul reparatiilor capitale, pe baza unui simplu deviz sau decont de cheltuieli.

Lucrari sezoniere de amenajare a gradinilor. Primavara si toamna sunt anotimpurile cele mai importante pentru frumusetea gradinii. Primavara amenajam gradina astfel incat sa te bucure tot anul, iar toamna conservam si pregatim terenul pentru primavara urmatoare. Tot toamna stabilim impreuna cu dumneavoastra cum doriti sa arate gradina anul urmator. Daca gradina are nevoie de ingrijire suplimentara, unul dintre specialistii nostri ii va acorda o atentie sporita (ex: pentru taieri de forma a gardurilor vii, arbustilor si pomilor sau pentru a regenera plantele aflate in dificultate si de a le salva de la distrugere).

Asigurarea proprietatii si bunurilor impotriva calamitatilor si evenimentelor nedorite. Este foarte important ca proprietatea ta si bunurile la care tii sa fie asigurate si protejate impotriva evenimentelor nedorite cum ar fi: calamitatile naturale (cutremur, traznet, inundatie, incendiu, etc.), explozii, furt, efractie, neglijenta, etc. Ne ocupam prin agentii nostri proprii de asigurarea proprietatii si bunurilor tale la case de asigurare cu renume international. In plus, prin consultantii nostri, te sfatuim cu placere in privinta identificarii riscurilor si modului de acoperire a acestora.

Galerie foto
  • ...