Argo Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Paza umana

ARGO SECURITY presteaza servicii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, standardele profesionale fiind autorizate prin licenta de functionare nr. 1815/P/2011 (reinnoita mai 2014), eliberata de Inspectoratul General al Politie Romane – Directia de Ordine Publica.

ARGO SECURITY are in derulare contracte de paza si protectie la nivelul municipiului Bucuresti si in majoritatea centrelor urbane semnificative din Romania.

In functie de particularitatile locatiei si solicitarile beneficiarului, realizam cu rigoare si obiectivitate analize de risc privind securitatea bunurilor si valorilor de referinta, context in care ne propunem sa evidentiam atat vulnerabilitatile, cat si solutiile adecvate de diminuare si eliminare a acestora. Pe cale de consecinta, serviciile de paza umana sunt flexibile si adaptate nevoilor clientului nostru.

Credibilitatea companiei se bazeaza pe servicii performante consecinta a criteriilor de selectie, pregatire si evaluare permanenta a personalului propriu de paza si protectie. Personalul angajat este atestat prin structurile Ministerului Afacerilor Interne, fiind instruit, controlat si testat periodic de specialistii proprii. Suntem o echipa de profesionisti, asimilati unei structuri organizatorice stabila si focalizata pe asteptarile directe ale beneficiarului.

Dispozitivele de paza isi desfasoara activitatea in conditiile actelor normative in vigoare, la nivelul obiectivelor contractate, in baza consemnelor general si particular prevazute prin planul de paza. Agentii de paza au obligatia de a avertiza, soma, indeparta si/sau de a imobiliza persoanele straine surprinse in tentativa de patrundere frauduloasa în perimetrul / incinta locatiei. Dupa caz, personalul de paza solicita prin dispeceratului ARGO SECURITY suportul echipajelor mobile de interventie.
Un argument pentru eficienta activitatii de paza si mentinerea starii de vigilenta consta si in controalele realizate de catre directorii sau inspectorii operationali atat pe timp de zi, cat si noapte la nivelul dispozitivelor de obiectiv. Controalele sunt raportate la dispeceratul propriu si sunt verificabile prin sistemul GPS. Daca volumul de sarcini permite, controalele sunt efectuate si de echipaje mobile de interventie – avandu-se grija sa nu fie afectata activitatea serviciului de monitorizare si interventie rapida.

Galerie foto
  • ...