Aqua Sport - Club sportiv inot Bucuresti

Initiere inot copii

Cursurile desfasurate pe grupe se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 ani si 12 ani, care vor sa invete sa inoate, precum si celor care stiu sa inoate si doresc sa isi perfectioneze stilul de inot sau sa invete un stil nou. Pentru a fi siguri ca micutul dumneavoastra va beneficia de o pregatire conform nivelului sau de cunoastere a inotului, la Aqua Sport am creat grupe organizate in functie de acest criteriu. Astfel, grupele noastre se impart in Incepatori, Semiavansati, Avansati, fiecare nivel lucrand pe metodologie specifica. Daca micul sportiv are potential, poate evolua in grupele de Performanta.

Daca doriti ca micutul dumneavoastra sa invete sa inoate sub indrumarea unui antrenor personal, puteti accesa cursurile de tip individual, in care antrenamentele sunt personalizate pentru fiecare cursant, in functie de nivelul si nevoile sale.

Toate sedintele, atat cele desfasurate pe grupe, cat si cele cu antrenor personal, se desfasoara pe baza de programare telefonica impreuna cu colegii din receptie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728303653
Str. Virgil Madgearu, Nr. 25-27, Sector 1,
Distribuie