Apple Tree Kindergarten, Gradinita - Bucuresti

Apple Tree Afterschool

Apple Tree Afterschool se adreseaza copiilor din ciclul primar, reprezinta o solutie pentru parintii activi si totodata o modalitate de a creste calitatea educatiei pe care micutii o primesc în cadrul orelor standard de curs. Beneficiile în plan social si psihologic ale activitatilor din cadrul Apple Tree Afterschool sunt numeroase, furnizându-le copiilor o optiune distractiva de a învata, de a-si dezvolta talentele si aptitudinile si de a-si spori încrederea în fortele proprii.

Având în vedere aria extinsa de activitati, nu întotdeauna disponibile pe parcursul unei zile traditionale de scoala, acest program le ofera copiilor o multime de oportunitati de dezvoltare personala. Ei pot alege activitati noi sau aprofundarea celor începute în timpul orelor de curs, limitate ca timp.

La Apple Tree Afterschool asiguram preluarea copiilor de la scoala, masa de prânz în sistem catering, studiul a doua limbi straine (engleza, germana), efectuarea temelor sub supravegherea unui profesor pentru învatamântul primar, club de lectura, matematica distractiva, dezvoltare personala, activitati optionale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213302011; 0756151434
Str. Maicanesti, Nr. 22, sector 1, Bucuresti
Distribuie