Api Dent - Clinica stomatologica Bucuresti

Urgente stomatologice

Recomandam insistent ca dupa orice tratament pe care-l urmezi sa ai pe cineva cu tine ca sa te simti în siguranta si pe mâini bune.
Dinte spart
Daca ti s-a spart un dinte sau o plomba, evita contactul cu tot ce este fierbinte sau rece si, de asemenea, evita sa mesteci pe partea cu dintele deteriorat. Încearca sa menti zona curata prin perierea usoara cu o periuta de dinti si ata dentara pâna când ajungi la dentist.
Durere de dinti severa
În cazul durerilor severe de dinti ar trebui sa ajungi la un dentist cât mai repede posibil. Pâna atunci încearca sa calmezi durerea folosind analgezice, dar evita supradozajul; citeste întotdeauna instructiunile de pe ambalaj. Daca ai dubii, contacteaza farmacistul. Durerile severe de dinti se produc, de obicei, datorita bacteriilor sau fisurilor ajunse la nervul din dinte. Tine o punga cu gheata pe obraz, în zona dintelui, ca sa ajute la ameliorarea durerii
Inflamarea
Durerea de dinti asociata cu inflamarea, de exemplu, în jurul unei masele de minte, poate fi suprimata prin clatirea cavitatii bucale folosind clorhexidina, pe care o poti obtine de la farmacie, fara reteta. Cauta, apoi, un dentist, cât mai curând posibil.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0737392110
Sos. Stefan cel Mare, nr. 34, bl 27, parter, Sector 2
Distribuie