Liceul Tehnologic Theodor Pallady

Liceul Tehnologic Theodor Pallady

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee De stat Liceu
Descriere
Liceul Tehnologic Theodor Pallady cuprinde un numar de 14 sali de clasa, 10 laboratoare, 4 ateliere, o sala de sport si o sala de fitness, teren de sport, biblioteca, cabinet medical.
Detalii suplimentare
Toate salile de clasa, inclusiv laboratoarele, sunt dotate cu sistem multimedia si video proiector, toate conectate in retea pentru a avea acces permanent la Internet.
In unitatea de invatamant sunt active trei retele de internet independente.
Toate cadrele didactice au in dotare cate un laptop si cate un smartphone conectate la internet.
Elevii au acces la calculatoare in trei laboratoare informatizate, precum si la calculatoarele din alte laboratoare si din cabinete, conectate la retelele de internet.
Toti profesorii si toti elevii au acces permanent la retelele de inernet.
Trei laboratoare sunt dotate cu tabla interactiva.
Toate laboratoarele si cabinetele sunt dotate cu imprimante sau multifunctionale, pentru care se asigura toate consumabilele necesare.
In cadrul liceului functioneaza Scoala de soferi si un simulator auto.
In cadrul liceului functioneaza sistemul de catalog electronic, care, pe langa alte facilitati, asigura comunicarea cu parintii, informandu-i, in timp real, asupra situatiei scolare a elevilor.
Una dintre prioritatile scolii este crearea unui climat de siguranta fizica si libertate spirituala in unitatea de invatamant, avand drept obiective strategice stabilirea factorilor de risc privind producerea incidentelor violente si interventia integrata, in echipa multidisciplinara, pentru prevenirea violentei in scoala. In acest scop, liceul este prevazut cu sistem de supraveghere audio-video.
970 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 14:55