Liceul Tehnologic Theodor Pallady - Bucuresti

101 vizite

Descriere

Liceul Tehnologic Theodor Pallady cuprinde un numar de 14 sali de clasa, 10 laboratoare, 4 ateliere, o sala de sport si o sala de fitness, teren de sport, biblioteca, cabinet medical.

Toate salile de clasa, inclusiv laboratoarele, sunt dotate cu sistem multimedia si video proiector, toate conectate în retea pentru a avea acces permanent la Internet.

În unitatea de învatâmant sunt active trei retele de internet independente.

Toate cadrele didactice au în dotare câte un laptop si câte un smartphone conectate la internet.

Elevii au acces la calculatoare în trei laboratoare informatizate, precum si la calculatoarele din alte laboratoare si din cabinete, conectate la retelele de internet.

Toti profesorii si toti elevii au acces permanent la retelele de inernet.

Trei laboratoare sunt dotate cu tabla interactiva.

Toate laboratoarele si cabinetele sunt dotate cu imprimante sau multifunctionale, pentru care se asigura toate consumabilele necesare.

În cadrul liceului functioneaza Scoala de soferi si un simulator auto.

În cadrul liceului functioneaza sistemul de catalog electronic, care, pe lânga alte facilitati, asigura comunicarea cu parintii, informându-i, în timp real, asupra situatiei scolare a elevilor.

Una dintre prioritatile scolii este crearea unui climat de siguranta fizica si libertate spirituala în unitatea de învatamânt, având drept obiective strategice stabilirea factorilor de risc privind producerea incidentelor violente si interventia integrata, în echipa multidisciplinara, pentru prevenirea violentei în scoala. În acest scop, liceul este prevazut cu sistem de supraveghere audio-video.

Galerie foto

Localizare pe harta