Gradinita Happy Junior - Bucuresti

Gradinita Happy Junior - Bucuresti

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Gradinita
Descriere
Gradinita Happy Junior ofera copilului dumneavoastra conditii deosebite de dezvoltare si afirmare personala.
Prin crearea unei ambiente armonioase, exploram potentialul fiecarui copil, dandu-i astfel posibilitatea sa se dezvolte intelectual, social, emotional, creativ si comunicativ.Promovam excelenta in educatie si inconjuram copii cu dragoste si caldura. Cadrele didactice calificate si personalul auxiliar sunt inzestrate cu calm, amabilitate, rabdare, afectiune si au grija de copii dumneavostra.Punem in valoare metoda invatarii prin joc, astfel copii putand sa-si dezvolte aptitudinile, precum vorbirea, concentrarea, ascultarea, etc.Deasemenea, sustinem dezvoltarea copilului prin lucru individual si activitati de grup, urmarindu-se astfel dezvoltarea increderii in sine si a independentei copilului, prin oferirea unui mediu stimulant si a unor mijloace de comunicare moderne.
Avantajele nostreUn mediu de invatare stimulativ si atractiv.Loc de joaca foarte mare in aer liber.Activitati recreative placute.Meniu stabilit de asistentul medical si bucatar.
Gradinita HAPPY JUNIOR va pune la dispozitie o echipa compusa dinCadre didactice specializateEchipa de profesionisti  cu vasta experienta in domeniuConsilier ParentalPsihologMedic NutritionistAsistent Medical PediatruInstructori pentru Optionale
Locatiile nostre sunt:
Soseaua Berceni, Nr 8 - sediul 1 / Telefon 0724229250Soseaua Berceni, Nr 187 - sediul 2 / Telefon 0730309647
377 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 15:50