ITLevel - Cursuri de IT pentru copii

ITLevel - Cursuri de IT pentru copii

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
ITLevel este Centru Autorizat de Testare Certiport (CATC), fapt ce permite organizarea cursurilor si examenelor IC3-GS5 (Internet and Computing Core Certification – Global Standard 5), respectiv MTA (Microsoft Technology Associate) in vederea obtinerii certificarilor internationale in domeniul IT.
Detalii suplimentare
Proiectul conceput de noi isi propune sa-i ghideze pe copii si profesori in tehnologiile informatice ale viitorului urmarind o programa adaptata de la clasele primare pana la liceu, care ofera tot ceea ce scoala moderna are nevoie.
In cadrul Centrului Educational de Excelenta ITLevel cursantii au acces la o gama variata de cursuri atractive si activitati educative.
Cursurile se desfasoara atat online, cat si in sali dotate cu display interactiv, tableta grafica, laptopuri, roboti educationali si senzori de pe statia spatiala internationala care ii ajuta pe cursanti sa-si exercite capacitatea creatoare intr-un mediu atractiv si placut.
Centrul Educational de Excelenta ITLevel este orientat spre aplicarea de tehnologii educationale avansate. Acestea sunt aplicate in trei mari domenii: informatica/calculatoare, matematica si limbi straine. Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea interactiva in sala sau online sunt reunite intr-o solutie moderna si originala.
7 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 14:50