Picii lui Soreasca - Atelier de muzica, Bucuresti

1 / 4

Picii lui Soreasca - Atelier de muzica, Bucuresti

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
In 2011 am lansat Atelierul meu de Muzica si Prezenta Scenica pentru Copii. Am evoluat treptat, am devenit un reper in lumea celor mici, asa ca trupa mea s-a definit tot mai mult si se cheama acum "Picii lu' Soreasca".
Detalii suplimentare
Alaturi de mine la cursuri si pe scena, picii mei devin artisti, implicit capata incredere in ei si ajung sa se simta in lumina reflectoarelor ca acasa. Iubesc copiii si incepand si eu insami sa cant de mica, am ajuns sa fac din sala de repetitii un spatiu vesel si creativ pentru cursantii mei. Sustin personal fiecare sedinta in parte si pun in aplicare propria metoda, imbogatita in anii petrecuti pe scena. La cursurile mele cei mici isi dezvolta talentul muzical, invata sa dobandeasca prezenta scenica si devina dezinvolti in fata publicului. Sustin spectacole alaturi de picii mei, inregistram impreuna cantece, filmam videoclipuri si suntem in permanenta invitati la emisiuni tv.
Cursurile se adreseaza copiilor cu varste intre 4 ani impliniti si 10 ani. "Picii lu' Soreasca" studiaza pe grupe canto (studiu vocal individual si in grup, dozarea respiratiei etc.) si prezenta scenica (dictie, postura, tehnici de depasire a emotiilor, exercitii pentru vorbit in fata publicului etc.). Activitatea noastra nu este limitata in timp, cei mici putand fi parte a trupei noastre atata timp cat le face placere si evolueaza frumos. Va puteti inscrie copilul trimitandu-ne un mail la alinasorescu.ro@gmail.com sau sunand la 0723825099. Stabilim apoi impreuna o auditie la sala noastra de repetitii. La auditie pot asista si insotitorii, iar copilul trebuie sa aiba un cantecel pregatit. Cursurile au loc dupa-amiaza de 2 ori pe saptamana, in functie de grupa la care se incadreaza fiecare (avansati sau incepatori). Programul nostru respecta vacantele scolare. Nu avem cursuri de week-end si nici vara. Participarea la emisiuni, videoclipuri, inregistrari, spectacole etc. este optionala si se decide in timp, in functie de randamentul fiecarui copil. Pentru copiii admisi costul este de 790 ron/ luna (8 sedinte). Taxa de inscriere este de 50 ron/ copil.
26 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 14:50