300 €

Kiseleff, Aviatorilor

  • Suprafata 40 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Aviatorilor ...7 min.
Bucuresti, 14 ian, 10:00

Descriere anunt

Kiseleff, Aviatorilor

de inchiriat garsoniera in vila, fara bucatarie,

zona superba, linistita si sigura. Garsoniera cu 3 incaperi: studio, baie, depozitare, la mansarda unei vile p+1+m consolidate. Acces separat, ac,

Detalii suplimentare

De inchiriat - Garsoniera in vila, fara bucatarie

Garsoniera este situata spatele Hotelului Triumf, in una dintre cele mai frumoase, linistite si sigure zone ale Capitalei, delimitata de Soseaua Kiseleff si Bulevardul Aviatorilor.

Garsoniera se afla la mansarda unei vile incadrate ca monument istoric, construita din caramida cu plansee de beton armat, care a fost recent consolidata si a carei fatada va fi definitivata. Suprafata totala: 40 mp.

Spatiile inalte si luminoase, cu ferestre Velux, se ofera spre inchiriere mobilate si utilate. Accesul se face pe o intrare separata de restul locatarilor, direct din curte. Exista si posibilitatea de acces la balcon.

Garsoniera se ofera spre inchiriere fara bucatarie, cu destinatia de spatiu de lucru si contine 3 incaperi: o zona de depozitare, o baie cu cabina de dus si spatiul de lucru propriu-zis. Toate incaperile beneficiaza de lumina naturala si aerisire directa.

Centrala termica in pausal.

Structura de lemn aparenta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Internet
Aer conditionat
Termopan
Renovat

Acces

Statii metrou Timp
Aviatorilor 7 min.
Piaţa Victoriei 17 min.