AMRO ELECTRIC Grup - Echipamente audio, video si lumini profesionale

Sisteme Conferinta fara fir

Televic este un producator belgian specializat in proiectarea si fabricarea de echipamente hi-end pentru conferinta, pentru sisteme de discutii, votare si interpretare simultana (traducere simultana).

 

Confidea nu este doar un alt sistem de conferinta fara fir. In comparatie cu alte sisteme existente, Confidea ofera avantajul operarii Multi-Band. Acest lucru inseamna ca poate lucra atat in banda de Internet WI-FI, cat si in benzile libere, de pana la 5GHz. In concluzie, pentru ca lucreaza in benzile libere si foloseste protocoale dedicate de comunicatie, legatura wireless extrem de fiabila si robusta.

Acesta este sistemul perfect pentru a fi folosit de toate companiile, fie ca vrei sa-l folosesti pentru a discuta o noua lege, fie pentru a vota dezvoltarea unui proiect, fie chiar si pentru a pune la cale un turneu de poker. Daca vrei sa comunici eficient, pentru orice proiect, chiar si cele mai traznite, te poti baza pe sistemul Confidea. 

 

 Sistemul TCS, gratie arhitecturii software si hardware avansate, este optimizat pentru a se adapta la multiplele cerinte si nevoi. De la sisteme de discutii, de mici dimensiuni (sala de consiliu) la configuratii complexe tip "multi-room". 

TCS pune la dispozitia utilizatorilor un cumul de functii: conferinta digitala, traducere simultana, votare, control si gestiune.

 

 Aladdin este un sistem digital de distributie, in infrarosu , ce ofera o calitate audio superioara, comparativ cu sistemele analogice. Principalele avantaje fiind claritatea absoluta a mesajelor traduse si imunitatea ridicata la interferentele cauzate de sursele de lumina utilizate in salile de conferinta. Conform standardului IEC61603-part7, sistemul ofera avantajul compatibilitatii cu oricare alt sistem ce respecta acelasi standard.  

 

Cand este utila traducerea simultana sau interpretarea?

 La evenimentele internationale la care participa oameni de nationalitati diferite si unde interpretii fac tot posibilul pentru a se asigura ca toti participantii inteleg perfect discursul vorbitorilor. In mod cert reusita interpretarii este influentata si de tehnologia folosita. Aladdin este cea mai buna solutie pentru difuzarea unui sunet perfect clar si inteligibil catre audienta, prin transmisie digitala in Infrarosu IR.

Galerie foto
  • ...