Amicom - servicii complete de comunicare strategica Bucuresti

Relatii cu Autoritatile

onsideram ca excelenta în afacerile publice se concentreaza pe construirea si gestionarea relatiilor pe termen lung între companii si partile interesate. AMICOM Consulting & Strategy îi asista pe clienti în angajarea în dialoguri sociale constructive, în construirea relatiilor institutionale, precum si în crearea parteneriatelor public-private, pentru a putea evidentia solutiile lor la cele mai importante probleme sociale.

Departamentul de Relatii cu Guvernul se concentreaza asupra modului în care organizatiile interactioneaza cu guvernul unui stat si cu diversele sale ramuri. În acest context, AMICOM Consulting & Strategy ajuta clientii sa dezvolte relatii pozitive si interactiuni cu toate partile interesate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante schimbari legislative, AMICOM Consulting & Strategy ofera clientilor sai servicii de monitorizare legislativa si alerte în avans pentru toate initiativele vizate. Serviciile noastre acopera toate ramurile relevante pentru o organizatie: Guvernul, Parlamentul si Ministerele.

AMICOM Bruxelles a fost înfiintata în 2017 pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri nationali si internationali si pentru a îi asista în transmiterea mesajelor catre principalele institutii europene.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0312284437
Str. Louis Pasteur, nr. 39, sector 5,
Distribuie