Always Beauty Salon - Salon remodelare corporala Bucuresti

Epilare definitiva laser

Epilare definitiva laser cu dioda
Scapa de grija epilatului si indeparteaza parul nedorit mai rapid si mai eficient ca niciodata.

Acest tratament se bazeaza pe descompunerea fototermica selectiva a melazonomiidin foliculii de par care absorb energia laserului.Aceasta energie este absorbita usor de folicolii de par fara a deteriora tesutul dermic

Procedura sigura si nedureroas este potrivita pentru orice tip de piele deoarece evita melanina din epiderma pielii si astfel previne modificarile de pigmentare si deteriorare.

Este super eficient pentru firele de par groase si de culoare inchisa avand rezultate inclusiv pe firele de par deschise actionand direct asupra folicolului de par eliminind si prevenind firele de par crescute sub piele
 
Toate operatiunile  de infrumusetare sunt realizate de un reprezentant al echipei Always Beauty specializat conform standardelor internationale ale tehnicilor de infrumusetare.

Fiecare angajat al echipei este indrumat de catre un specialist pentru a dobandi tehnicile unui epilat de calitate si realizat in conditii sigure de igiena si siguranta.Cate sedinte sunt necesare pentru efectele dorite?
Primele efecte ale epilarii definitive le vei observa inca de la prima sedinta. In cele mai frecvente cazuri s-a observat o reducere a pilozitatii in proportie de 95% rezultatul variand in functie de zona si persoana.

Pentru a avea rezultate formidabile sunt necesare intre 4 si 6 sedinte de epilare definitiva. Numarul de sedinte necesare este stabilit de zona vizata, grosimea si culoarea firelor de par.

Efectele epilarii definitive cu aparatul laser pot persista chiar si cativa ani daca nu chiar si definitiv acest lucru depinzand de fiecare pesoana in parte si de tipul firului de par recomandat find dupa terminarea ciclului de epilare o sedinta anuala pentru un procentaj de 100% al eficacitatii procedurii.

Galerie foto
  • ...