Aluminium Glass -  Confectii si montaj tamplarie de aluminiu si PVC Ilfov

Rulouri exterioare aluminiu

Rulourile exterioare sunt sisteme de umbrire special concepute pentru a oferi protectie termica si optica, dar si un design modern. Acestea va protejeaza locuinta de razele solare, dar si de privirile indiscrete ale vecinilor sau trecatorilor, asigurand temperatura optima si intimitatea de care aveti nevoie. De asemenea, rulourile va ajuta sa economisiti energie, mai ales in sezonul rece, fiind o adevarata bariera termica.

Noi executam rulouri exterioare din aluminiu, ce pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta, indiferent ca este din lemn, termopan sau alte materiale. Rulourile mai pot fi montate in glafurile exterioare, mai distantate de fereastra. Desigur, specialistii nostri vor hotari impreuna cu dumneavoastra care este cea mai buna metoda de montaj, satisfactia fiind garantata.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi realizate intr-o gama variata de dimensiuni, iar vopsirea acestora se realizeaza in camp electrostatic, in oricare dintre culorile disponibile in paleta RAL. In cazul in care vreti un model standard, puteti alege dintre culorile maro si alb. Pe langa faptul ca utilizam materiale de calitate superioara, rulourile prezinta urmatoarele caracteristici:

 

 Carcasa din aluminiu ce asigura pastrarea lamelelor in pozitia deschis
 Lamele de 39 mm din aluminiu ummplute cu spuma poliuretanica izolanta
 Ax interior din otel (asigura rezistenta indelungata)
 Ghidaje laterale din aluminiu extrudat prevazute cu perii izolatoare
 

Asadar, datorita proprietatilor tehnice deosebite, aceste rulouri va protejeaza de lumina puternica, radiatiile UV, zgomot, caldura sau frig. De asemenea, ele reprezinta o masura de protectie suplimentara a locuintei, asigurand atat confort, cat si siguranta. pentru mai multe detalii despre aceste produse, va rugam sa ne contactati!

Galerie foto
  • ...