Altfel Language School -Cursuri limbi straine

Cursuri de limbi straine

Dorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?

Descoperă o metodă plăcută de a vorbi, de a scrie și de a gandi în limba străină pe care dorești să o studiezi. Caștigă încredere să vorbești, într-un mediu prietenos și relaxant.

Înscrieți-vă acum la cursurile ALTFEL! Prima ședință este gratuită. Cursurile ALTFEL folosesc metoda comunicativă, într-un context de învățare dinamic, bazat pe interactivitate, jocuri de rol și studii de caz. Trainerii nostrii sunt deschisi, atenți și folosesc materiale interactive, ce simulează situații reale de comunicare.

Altfel Language School vă propune cursuri de limba ENGLEZĂ, GERMANĂ, ITALIANĂ, FRANCEZĂ, ROMÂNĂ dupa cum urmeaza:

GENERAL - toate nivelurile BUSINESS/BUSINESS CORRESPDONDENCE - toate nivelurile SPECIAL - comerț, tehnic, hotelier, asistență medicală, marketing, banking etc.

Puteți alege dintre următoarele VARIANTE:

PERSONALIZAT cursuri personalizate (conversații, gramatică, terminologie medicală, legală, etc) INDIVIDUAL/GRUPĂ 30h/modul împărțit în 15 ședințe (2 ore per ședință)

Orarul cursurilor se va stabili de comun acord cu clienții, precum și conținutul cursurilor, în cazul în care există cereri speciale în acest sens. Cursurile se pot desfașura la sediul nostru, online, sau la sediul clientului (în cazul firmelor cu număr mare de participanți).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0743.170.757
Str. Petru Maior, nr. 9, Sector 1, Bucuresti
Distribuie