Almont Service - Tamplarie pvc, aluminiu, pereti cortina Bragadiru / Ilfov

Pereti cortina

Solar M1 STANDARD

   Peretele cortina clasic cu profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie.   Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 55mm.   Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piata.   Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.   Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor) dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

 

Solar M3T SEMISTRUCTURAL

   Este peretele cortina celular obisnuit, cu o constructie articulata, proiectat sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.   O mare varietate de rame speciale, realizata din profile cu bariera termica, asigura o finisare perfecta pana la detaliu a oricarei constructii complexe, in timp ce un mare numar de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarui tip de incarcatura statica sau dinamica.   In jurul fiecarei rame ramane vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa.   Impermeabilitatea este asigurata de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.

 

Solar M3 SEMISTRUCTURAL

   Este peretele cortina celular obisnuit, cu o constructie articulata, proiectat sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.   O mare varietate de rame speciale asigura o finisare perfecta pana la detaliu a oricarei constructii complexe, in timp ce un mare numar de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarui tip de incarcatura statica sau dinamica.   In jurul fiecarei rame ramane vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa.   Impermeabilitatea este asigurata de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.

     

Solar M2 LINEAR

   Sistemul M2 LINEAR este versiunea moderna a seriei SOLAR STANDARD M1, in care de la exterior se pot observa profile doar pe o singura directie (de obicei cea orizontala), iar pe directia cealalta este vizibila doar o garnitura, ceea ce confera sistemului o continuitate a ochiurilor de sticla pe o anumita directie. Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.   Acest tip de perete cortina are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

 

Solar M4 STRUCTURAL

   Prin conceptie sistemul este identic cu SOLAR SEMISTRUCTURAL, exceptand numai faptul ca in cazul de fata profilul nu este vizibil in exterior, aspectul fiind de oglinda continua, dat fiind faptul ca geamul este lipit de rama realizata din profile de aluminiu cu ajutorul unui silicon structural Dow Corning.

   Rezultatul este, din punct de vedere estetic, fara cusur, iar detaliile constructiilor au o finisare perfecta. Caracteristica sistemului M4 este urmatoarea: profilele din care este realizata rama pe care este lipit geamul termopan sunt fara bariera termica.

 

Solar M4T STRUCTURAL Alutherm

   Prin conceptie sistemul este identic cu SOLAR SEMISTRUCTURAL, exceptand numai faptul ca in cazul de fata profilul nu este vizibil in exterior, aspectul fiind de oglinda continua, dat fiind faptul ca geamul este lipit de rama realizata din profile de aluminiu cu ajutorul unui silicon structural Dow Corning.

   Rezultatul este, din punct de vedere estetic, fara cusur, iar detaliile constructiilor au o finisare perfecta. Caracteristica sistemului M4 este urmatoarea: profilele din care este realizata rama pe care este lipit geamul termopan sunt cu bariera termica.

    

Solar M5 ECO

   Sistem de perete cortina cu aceleasi caracteristici tehnice si cu acelasi aspect ca si sistemele SOLAR SEMISTRUCTURAL si SOLAR STRUCTURAL.   Coloana de baza a sistemului ofera posibilitatea realizarii unui perete interior la o distanta de 10mm de geamul exterior, spatiu in care se creaza o perdea de aer controlabila, asigurandu-se in felul acesta o foarte buna izolare termica (0.4W/m2K) si fonica. In spatiul ramas se poate circula aer cald, respectiv aer rece, in perioadele reci, respectiv in perioadele calde.   Deasemenea este suficient loc pentru a instala colectori solari sau celule foto-voltaice in zona opaca reducand costurile necesare energiei (de obicei zona opaca poate reprezenta pana la 2/3 din fatada cladirii).Acesta este unul din putinele sisteme de construire de fatade ecologice existente pe piata internationala.

 

Solar M5T ECO Alutherm

   Sistem de perete cortina cu aceleasi caracteristici tehnice si cu acelasi aspect ca si sistemele SOLAR SEMISTRUCTURAL si SOLAR STRUCTURAL.   Coloana de baza a sistemului ofera posibilitatea realizarii unui perete interior la o distanta de 10mm de geamul exterior, spatiu in care se creaza o perdea de aer controlabila, asigurandu-se in felul acesta o foarte buna izolare termica (0.4W/m2K) si fonica. In spatiul ramas se poate circula aer cald, respectiv aer rece, in perioadele reci, respectiv in perioadele calde. Deasemenea este suficient loc pentru a instala colectori solari sau celule foto-voltaice in zona opaca reducand costurile necesare energiei (de obicei zona opaca poate reprezenta pana la 2/3 din fatada cladirii).   Acesta este unul din putinele sisteme de construire de fatade ecologice existente pe piata internationala.   Caracteristica sistemului este urmatoarea: profilele din care este realizata rama care sustine geamul termopan sunt cu bariera termica.

 

Solar M6 STANDARD Plus

   Aceasta serie este o varianta imbunatatita a sistemelor pentru pereti cortina M1 si M2.   Peretele cortina Standard Plus M6 are profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie. Aceste profile ornamentale de la exterior pot fi fie din alumiu, fie din otel inox.   Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 55mm.   Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piata.   Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...