Alma Vision - Cursuri autorizate, specializari si seminarii

Curs Manager Resurse Umane

Cursul online de Manager resurse umane ofera cunostinte si abilitati esentiale pentru gestionarea eficienta a resurselor umane într-o organizatie si se adreseaza:

  • Profesionistilor din resurse umane (HR) si începatorilor care doresc sa îsi îmbunatateasca abilitatile în managementul resurselor umane;
  • Celor care au un interes deosebit pentru managementul resurselor umane.

Profesionistii în resurse umane sunt responsabili pentru toate aspectele legate de angajare, de la recrutare, integrare, salarizare si dezvoltarea angajatilor – astfel încât sa ramâi la curent cu cele mai recente tendinte, cele mai bune practici si noile tehnologii este esential pentru succes. Daca este timpul sa va perfectionati în domeniul managementului resurselor umane nu cautati mai departe de aici!

Beneficii curs

  • Dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a gestiona eficient si legal resursele umane ale unei companii;
  • Dezvoltarea abilitatilor de recrutare si selectie a angajatilor potriviti pentru organizatie;
  • Capacitatea de a dezvolta si implementa politici si programe de compensatie si beneficii pentru angajati;
  • Abilitatea de a gestiona conflictele si de a mentine o cultura organizationala pozitiva si productiva;
  • Descoperirea noilor tendinte si practici în domeniul resurselor umane si adaptarea acestora la nevoile companiei / organizatiei tale.

Obiective curs 

Cursul acopera o gama larga de obiective, permitând managerilor de resurse umane aspiranti sa deprinda cunostintele si abilitatile de care au nevoie pentru a gestiona eficient oamenii.

Acest curs este o oportunitate fantastica de a dobândi competentele necesare pentru a fi un lider în strategia de capital uman. Cu o întelegere si o disciplina adecvata, resursele umane pot maximiza potentialul personalului pentru a sprijini misiunea organizatiei si pentru a îmbunatati obiectivele generale ale afacerii. Scopul acestui curs de resurse umane este de a le oferi cursantilor un set cuprinzator de instrumente pe care le pot aplica direct la locul de munca prin învatarea bazata pe practica.

Galerie foto
  • ...