Allzet Tehnic - executie, reparatii instalatii electrice Bucuresti

Mentenanta, administrare tehnica imobile

Departamentul de mentenanta (administrare tehnica imobile) reprezinta totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice intreprinse cu scopul de a mentine sau de a restabili buna functionare a sistemului.

Serviciul de mentenanta are ca scop functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si la scaderea disfunctionalitatilor.

Avantajele pe care acest serviciu le ofera sunt atat legate de reducerea costurilor cu intretinerea, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor, reducecerea costurilor pentru utilitati cat si siguranta proprietatii, controlul si eliminarea problemelor de intretinere.

Asiguram servicii de administrare si mentenanta tehnica pentru asociatii de propietari, vile, cladiri birouri, comerciale, rezidentiale.
Personal calificat pentru instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, constructii, zugravi, zidari, faiantari, sisteme si retele IT

Galerie foto
  • ...