All Electrics 95, Constructii industriale, civile, agricole si parcuri fotovoltaice - Bucuresti

Realizare Structuri metalice

Oricât ar parea de “grea”, ideea de “structura metalica” aduce practic în atentia fiecaruia dintre noi faptul ca s-ar putea sa avem în fata cea mai elastica, sigura si rapida solutie în sustinerea instalatiilor industriale. HEAVY LINE reprezinta în cele din urma garantia stabilitatii, soliditatii, validarii si nu în ultimul rând a validitatii oricarei posibile constructii metalice. Vorbim astfel de forta, de putere, de energie si, de ce nu, de anduranta, sustinere, încredere.Ne concentram pe calitatea si eficienta proiectarii si fabricarii structurilor metalice.

Executam structurile metalice sudate in fabrica noastra din Bucuresti. Fabrica,  cu o suprafata de 7.000 mp si  dotata cu echipamente tehnologice de productivitate,  are o capacitate anuala de productie de cca. 5.000 tone.

Utilizam soft-uri de ultima generatie, supraveghem foarte atent procesul de productie si utilizam cele mai noi tehnologii, precum sablarea automata cu recirculare, taierea, gaurirea si debitarea cu plasma controlate CNC, sudarea semiautomata sub atmosfera de gaz protector.

Controlam sudurile executate, ultrasonic, cu lichide penetrante si pulberi magnetice, in laboratorul nostru.

Societatea noastra este certificata pentru productia de structuri sudate conform EN 729/ISO3834-2 (European Certificate for Welding, Joining and Cutting), SREN 473, DIN 18800-7 lit. E (SLV Munchen) si EN 1090-2 – EXC3 (Factory Production Control).

Galerie foto
  • ...