Alfa Doors - Usi industriale, usi tehnice, sisteme de acces, inchideri industriale, Bucuresti

Alfa Doors - detalii firma

Alfa Doors este o societate romaneasca cu capital privat strain, infiintata in anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate in furnizarea de tehnica de incarcare-descarcare si manipulare a marfurilor.

 

A. Divizia “Investitionale”

Usi industriale si sisteme de andocare (Investitionale), grupa ce cuprinde toata gama de usi industriale: usi sectionale, usi rezistente la foc, usi frigorifice, usi rulou, usi cu deschidere rapida, usi ALA sau alte usi speciale. De asemenea dintre produsele comercializate de aceasta grupa fac parte si sistemele de andocare cu accesoriile lor. Alte produse care sunt comercializate din aceasta grupa amintim: egalizatoarele de rampa (hidraulice sau manuale; cu placa frontala basculanta sau telescopica; stationare sau glisante, rampe mobile pe roti); obturatoarele termice (clasice sau gonflabile); termo-boxurile (sisteme de andocare montate în exteriorul cladirilor, pentru a exploata mai bine spatiile interne de depozitare). Grupa mai cuprinde automatizarile pentru porti, bariere si sisteme de limitare a circulatiei. Brandul sub care aceste aceste produse apar pe piata se numeste Alfadoors, brand propriu ALFA CLUJ SRL.     

  • Usi industriale sectionale, sunt usile industriale cele mai solicitate si pot fi: cu izolare termica; cu/fara usa pietonala; cu/fara geamuri (vitrari); manuale, cu lant sau electrice; în diferite culori de baza si multe alte culori la cerere.
  • Usi industriale culisante (glisante); cu/fara izolare termica; manuale sau electrice.
  • Usi rapide de interior sau de exterior. Ca particularitate a unor tipuri de usi, la usile rapide exista si posibilitatea actionarii hidro-pneumatice.
  • Perdele de PVC pentru separarea a doua incinte.
  • Usi batante din PVC transparent
  • Usi pentru camere frigorifice
  • Egalizatoare de rampa: asigura tranzitul intre mijlocul de transport si depozit. Sunt manuale sau electro-hidraulice. Pot fi stationare (deservesc 1 punct de lucru),glisante (lucreaza de-a lungul rampei) sau chiar mobile, pe roti, în acest caz fiind tractate de catre un alt vehicul (de ex. motostivuitor). Pot deservi atât mijloace de transport auto cât si vagoane de cale ferata.
  • Obturatoare termice: asigura eliminarea pierderilor de caldura între mijlocul de transport si depozit în timpul încarcarii/descarcarii.
  • Usi cu rezistenta la foc fabricate de firme de renume cum ar fi Dierre Italia, Ninz Italia sau Efferz Germania (toate cu agrement tehnic românesc), Teckentrup Germania(cu CE), care pot fi glisante, batante (cu 1 sau 2 canate), tip rulou, etc.

Toate produsele de mai sus au agrementele tehnice necesare introducerii pe piata de la MLPAT, ISCIR sau INCERC, sau conform ultimelor reglementari în vigoare, si vin certificate de conformitate CE. 

Alfa Cluj dispune de echipe de montaj si service proprii bine dotate tehnic si pregatite profesional, care asigura o interventie prompta la oricer solicitare din partea clientilor nostri.Manager de produsCornel Rete (0744.605.970)

Celelalte divizii ale firmei sunt urmatoarele:

B. Divizia “Gutman” cu

Accesorii si dispozitive de ridicare, si anume: chingi de ridicare, chingi de ancoraj, dispozitive de ridicare din material textil, cablu metalic sau lant (toate acestea sunt realizate în atelierul propriu de productie la Cluj Napoca). La aceasta grupa se adauga: transpaleti, stivuitoare manuale, macarale girafa, cricuri cu cremaliera, palane cu lant, diverse carucioare pentru uz industrial, clesti pentru manevrarea diferitelor sarcini si alte accesorii metalice pentru ridicare. Toate acestea se comercializeaza pe piata româneasca si în tarile din jur sub marca Gutman, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

C. Divizia “Logistica” cu

Produse pentru Logistica si depozitare de marfuri industriale, si anume: rafturi industriale, electrostivuitoare, motostivuitoare, dispozitive atasabile stivuitoarelor pentru diverse manevre, mese hidraulice, dulapuri de vestiar. Brandul sub care acestea se comercializeaza se numeste Alfalogistik, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

D. Divizia Iluminat pe baza de LED-uri cu

Solutii complete de iluminat cu LED si instalatii electrice.Cu un accent deosebit pe iluminatul arhitectural si mobilier urban pentru spatii publice si private, cum ar fi iluminat fatade de cladiri, monumente, gradini, curti, parcuri, cai de circulatie sau piete publice. De asemenea oferim si montaj, asistenta tehnica si service de specialitate în garantie si post garantie.

ALFA CLUJ SRL a implementat în anul 2002 sistemul de management al calitatii certificat conform ISO 9001/2001 iar în 2015 a avut loc ultimul examenul de recertificare, certificatul ISO fiind prelungit cu înca 3 ani. Din anul 1996 ALFA CLUJ SRL a înregistrat o evolutie ascendenta, si anume de la o cifra de afaceri de 5 000 EURO si un numar de 2 angajati (în 1996) a ajuns în anul 2008 la 6,7 milioane EURO si 80 de angajati. Perioada de criza 2009-2011 a avut un efect nefast si asupra activitatii firmei, perioada în care am fost fortati sa ne redimensionam activitatea (si afacerea), astfel încât, în ciuda tuturor dificultatilor inerente perioadei, am avut în 2011 o cifra de afaceri de circa 3,5 milioane EURO cu circa 40 de angajati iar în 2015 cifra de afaceri a depasit pragul de 5 000 000 €. În acest moment ALFA CLUJ SRL are o firma subsidiara în Ucraina, care comercializeaza produsele din marca Gutman.

Principalii nostri clienti sunt antreprenori în constructii, dar si investitori directi în acest domeniu, în special în constructii industriale si depozitare. Pentru a putea veni cât mai bine în întâmpinarea doleantelor clientilor nostri, am dezvoltat firma continuu din punct de vedere al rsurselor umane, în acest sens am întemeiat un birou comercial la Bucuresti. În teritoriu actrivitatea este sustinuta de o retea de 15 reprezentanti de vânzari care acopera întreaga piata.

În viitor se intentioneaza lansarea a unor produse noi în grupa usi industriale si sisteme de andocare (Investitionale), si anume: produse pentru domeniul casnic, birouri si hotelier (usi de siguranta, usi de interior, usi pentru hoteluri), precum si dezvoltarea infrastructurii de service si interventii în beneficiul clientilor nostri.

În calitate de importator direct, reprezentam firme europene de mare prestigiu pe piata româneasca:

  • Rite Hite SUA (cu a sa subsidiara din Germania), fosta Caema Rite Hite, producator de usi industriale, egalizatoare de rampa, usi rapide, usi batante din PVC si obturatoare termice.
  • Condoor (Olanda): producator usi sectionale
  • Efaflex (Germania): producator usi rapide.
  • Apostoli (Italia): producator usi rapide.
  • Efferz (Germania): producator usi rezistente la foc.
  • Dierre (Italia): producator usi metalice si rezistente la foc.
  • Thermokor Kft (Ungaria): producator usi pentru spatii frigorifice.
  • Teckentrup (Germania): producator usi rulou, grilaje, usi cu rezistenta la foc, usi culisante
  • Dynaco (Belgia): producator usi rapide
  • GD Gép és Daru Kft (Ungaria): producator egalizatoare de rampa, mese hidraulice speciale si obturatoare termice
  • Ninz (Italia): producator usi metalice si cu rezistenta la foc 
  • MCA (Romania): producator usi sectionale de garaj si industriale

si altii.

Galerie foto
  • ...