Alex-Ir Decor - comercializare, montaj, service aer conditionat Ilfov, Bucuresti

Aer conditionat Fujitsu AUY18L

F

ujitsu AUY18L 18.000 BTU/h are o garantie de 5 ani(integral), cu un sistem Inverter, facand parte din clasa de energie C/D .

Dispune de refrigerant R410 A, ventilator High - Medium - Low Auto, moduri de functionare: Racire - Incalzire - Ventilatie - Auto - Dezumidificare Nocturn, telecomanda start/stop, programare, setarea temperaturii, viteza si directionarea jetului de aer, sistem filtrare, filtru catechin, filtru de dezodorizare, cu generare deioni, cu durata lunga de viata, sistem autorestart .

O serie de alte optiune pe care le puteti descoperi, achizitionand acest model de aparat sunt - Sistem de reducere a zgomotului ,indepartarea umezelii orientare in sus si in jos a flapsurilor, flapsuri automate, reglarea automata a fluxului de aer, repornire automata ,comutare automata, programator zgomot redus, auto flaps/ auto shut flaps/ adjust/restart/auto changeover/sleep .

Aparatele de aer conditionat Fujitsu au un design elegant reprezentat de colturi delicat rotunjite, nuante usoare de mov care fac din aparat unul usor de adaptat la orice fel de interior.

Aparatul este produs in China .

Galerie foto
  • ...