Club Clever Kids - After School sector 4

Curs de Informatica pentru copii

Club Clever Kids isi propune sa va aduca in atentia dumneavoastra cele mai utile cursuri pentru dezvoltarera intelectuala a copiilor. De aceea, periodic studiem oportunitatea introducerii de noi optionale pe care le consideram necesare.

Informatica este termenul care a fost format prin alaturarea cuvintelor Informatie si Matematica. Este evident ca aceste doua stiinte vor fi studiate impreuna insa pe langa acestea, copii vor deprinde mult mai multe cunostiinte utile intr-un mod placut

  • termenii vor fi prezentati in limba engleza
  • copii isi vor exersa talentul artistic in aplicatii pentru desen
  • la fiecare curs avem jocuri educative care ne vor ajuta sa ne insusim informatiile prezentate
  • vom invata sa creem scrisori (documente) tastand corect si formatand elegant in  limba romana

De curand, cei mai multi dintre noi au putut auzi la posturile de stiri din Romania faptul ca in Finlanda, una dintre cele mai dezvoltate tari din Europa, au hotarat introducerea cursului de informatica de la clasele primare, inlocuind scrisul de mana cu lecti de tastat.

Nu ne-am propus acest lucru, insa nici nu dorim sa avem copii care sa nu cunoasca lucrurile de baza despre calculatoare, mai ales ca se estimeaza ca peste 90% din locurile de munca viitoare vor avea ca si cerinta cunostiinte de informatica.

Programe folosite

Programele de baza pe care le vom folosi:

  • Notepad, Wordpad, Word, Paint, Excel, Calculator, Explorer
  • Sistem de operare : Windows 8

Structura cursului

La fiecare 10 lectii avem 1 lectie de recapitulare si 1 lectie de examen.
Modulele sunt structurat pe parcurs in functie de viteza de invatare a copiilor si de feedbackul parintilor. Ne dorim sa avem copii care sa isi insuseasca cunostiinte cat mai utile pentru viitor de aceea vom face un mix interesant si atractiv intre informatica, matematica si desen.

Copiii vor primi saptamanal recomandari pentru activitati practice care vor putea fi exersate si acasa (pe calculatoarele parintilor)

Galerie foto
  • ...