Dr.Klara Bancila-Bucuresti

Chirurgie Estetica

In cadrul clinicii se desfasoara atat consultatiile cit si operatiile. Din momentul inc are ati intrat in clinica noastra,personalul medical va sta la dispozitie pentru orice informatie si solicitare in domeniul chirurgiei plastice si estetice. 

 Clinica dispune de un bloc operator modern, dotat cu aparatura necesara, de ultima generatie.

Siguranta pacientilor nostrii este pe primul plan, de aceea nu se fac compromisuri de nici un fel in clinica noastra.

Pre si postoperator pacientii sint cazati in salonul cu un singur pat, pentru a asigura nevoia de discretie si intimitate pentru fiecare. In general pacientii ramin internati 24 de ore daca interventia se face cu anestezie generala sau doar citeva ore daca se foloseste anestezie locala.

Dupa operatie, pacientii sint tinuti sub observatie de catre chirurg, prin controale regulate, pe o perioada de la 2 luni pina la un an, in functie de tipul interventiei.

In timpul spitalizarii pacientilor li se acorda ingrijiri medicale de specialitate, dar le sint asigurate si serviciile hoteliere( masa, cazare, conexiune internet, transport).

  

Toate rezervele sunt prevazute cu urmatoarele facilitati

- conexiune la internet

- cablu tv

- servicii de catering

- seif

- telefon

- asistenta medicala 24h

 

Salile de operatie si interventie chirurgie estetica in Clinica Aesthetic Line:

 Imagini din sala de operatii, la o interventie de mezoterapie.

Biorevitalizare faciala prin mezoterapie pentru ridurile periorale si etaj inferior al fetei, dupa anestezie locala de contact cu crema anestezica ( lidocaina).

 Tratamentele de biorevitalizare, prin tehnici de mezoterapie sint ambulatorii, asa numitele "lunch break beauty treatement", adica, tratamente ce se realizeaza in pauza de masa, iar efectele se vad si se simt imediat!

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...