Larisa Somfalean - Cabinet de Avocat Bucuresti

Servicii avocat pentru firme

Abonamente pentru companii

Orice firma/ companie are nevoie de un sprijin legal competent, organizat de regula prin intermediul departamentului juridic. Un departament juridic organizat, serios si bine documentat, garanteaza o structura puternica, legala si apara interesele societatii comerciale aparute in eventualitatea unor litigii de munca, fiscale, administrative, comerciale, contractuale, etc.

Alternativa oferita de Cabinetul de Avocat Larisa Somfalean este, practic, externalizarea departamentului juridic, astfel incat, pe langa reducerea costurilor, sa puteti beneficia de toate atuu-rile unei pregatiri juridice competente, cat si de experienta de peste 12 ani a cabinetului nostru de avocatura.

Cabinetul de avocat Larisa Somfalean vine in sprijinul firmelor prin urmatoarele servicii :

  • Actiuni pentru societatile comerciale (click pentru detalii)
  • Asistare si consultanta in procesele comerciale (click pentru detalii)
  • Redactare contracte comerciale (click pentru detalii)
  • Recuperare creante si debite (click pentru detalii)
  • Negocieri in numele companiei (click pentru detalii)

Putem negocia diferite raporturi contractuale prin servicii de tip abonament sau prin solutionarea unor probleme punctuale, conform dorintei dumneavoastra.

Serviciul de tip abonament este preferabil, intrucat va asigura o continuitate a legaturii cu avocatul si o reducere a onorariilor negociate pentru asistarea in fata instanntelor si autoritatilor competente.

Galerie foto
  • ...