Matexina Good 365 - Administrare imobile si asociatii de proprietari

Oferta speciala

Pentru a veni in intampinarea nevoilor asociatiilor de proprietrari din toata tara am creat un serviciu orientat catre administrarea financiara. Multe asociatii de proprietarii sunt multumite de administrarea tehnica si reparatiile pe care le face “administratorul/gospodarul” blocului. Unde asociatiile de proprietari ar dori un serviciu mai competent ar fi pe partea de administrare financiara. De aceea am decis sa oferim, la un pret promotional incepand de la 299 lei, in functie de numarul de apartamente, pentru urmatoarele servicii:

 

- Organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla cu ajutorul mijloacelor informatice, in conditiile legii 230 / 2007.

 

- Intocmirea listelor lunare de plata a cotelor de contributie la cheltuielile ASOCIATIEI DE PROPRIETARI in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

 

- Intocmirea si completarea registrului jurnal, registrului inventar, registrul pentru evidenta fondului de reparatii, registrul pentru evidenta fondului de rulment, registrul pentru evidenta sumelor speciale, registrul pentru evidenta fondului de penalizari, precum si alte formulare specifice activitatii de contabilitate, prevazute prin ordin al ministrului economiei si finantelor si alte reglementari legale in vigoare.

Galerie foto