Ad Garage - service auto Bucuresti

Avantaje

  • Reparatii si intretinere pentru toate marcile de masini

Oricare dintre cele 100 de service-uri AD Garage din Romania iti ofera servicii complete pentru orice marca de masina.

Daca familia ta poseda masini de marci diferite, AD Garage-ul de langa casa se va putea ingriji de toate.

 

  • Calitate la un pret corect

Piesele si produsele folosite in reteaua AD Garage sunt atent selectionate de echipe la nivel national si international, astfel incat sa putem garanta pentru cea mai buna calitate.

Piesele poarta semnatura celor mai cunoscuti producatori de piese auto la nivel european, iar datorita puterii noastre de cumparare, atat la nivel national, cat si la nivel international, aveti intotdeauna garantia competitivitatii preturilor noastre.

 

  • Personal bine instruit si echipamente tehnice moderne

Pentru a putea tine pasul cu ritmul ametitor in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice la masinile de ultima generatie, personalul din toate service-urile AD Garage participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp. Echipamentele de diagnoza de inalta clasa beneficiaza de update-uri regulate ale softurilor, pentru a putea activa la un nivel maxim de acuratete in orice moment, dar si pentru orice marca auto.

 

  • Mult mai mult decat reparatii si intretinere pentru masina ta

In calitate de client AD Garage, beneficiezi de servicii suplimentare precum:

Automobil oferit spre inchiriere pe perioada service-ului pentru automobilul tau - un serviciu disponibil partial in reteaua AD Garage

Telefon 07ADGARAGE - disponibil de luni pana vineri, intre orele 09.00 - 18.00; de aici poti afla orice detaliu legat de localizarea unui service auto AD Garage, datele de contact ale acestuia sau operatiunile pe care le executa.

Campanii promotionale - de pe site-ul www.ad-garage.ro poti afla care este campania promotionala a lunii in curs, dar si orice alta informatie legata de reteaua de service-uri AD Garage din Romania

Programe de fidelitate care-ti aduc reduceri de pret, participari la tombole si multe alte surprize placute

Pentru informatii suplimentare in legatura cu aceste sau alte servicii contactati cel mai apropiat AD Garage.

 

  • Garantie internationala pentru piese 

Pentru a-ti oferi servicii optime cand te afli in strainatate, AD International a dezvoltat un sistem de garantie internationala pentru 24 de luni pentru piesele de provenienta AD Garage.

 Garantia este valabila in toate tarile (*) in care este operationala o retea AD Garage.

Garantia nu se aplica in cazul masinilor folosite pentru a obtine venituri (taxi, scoala auto) sau in cazul masinilor participante la competitii.

Pentru informatii suplimentare, te rugam sa contactezi cel mai apropiat AD Garage.

(*) valabil in: A, B, CH, D, E, F, FIN, H, I, MA, NL, P, PL, S, TR, RO

 

  • Carte de service 

 

Odata cu prima ta vizita intr-un service AD Garage, vei primi o carte de service care va functiona ca si cartea de identitate a masinii - astfel incat vei sti in orice moment ce lucrari s-au efectuat sau ce lucrari trebuie efectuate in continuare.

 

  • Ghidul AD Garage International 

 

Cel mai eficient instrument pentru concediile sau calatoriile tale de afaceri, peste hotare (*) - pentru ca gasesti aici numele si adresele tuturor service-urilor din reteaua internationala AD Garage.

(*) valabil in: A, B, CH, D, E, F, FIN, H, I, MA, NL, P, PL, S, TR, RO

- See more at: http://www.ad-garage.ro/avantaje.html#sthash.kCXYeIiY.dpuf

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723427243
Str. Verzisori,, Nr. 16, sector 4,
Distribuie