Adary vet - Cabinet Veterinar Bucuresti

Farmacie veterinara

Comercializeaza toata gama de medicamente de uz veterinar, suplimente nutritionale, cosmetice pentru animale de companie, hrana pentru animale de companie si accesorii pentru animale de companie si medicamente de uz veterinar pentru animale de renta.

Farmacia va pune  la dispozitia clientilor o gama variata de alimente dietetice de cea mai buna calitate astfel incat tratamentul medicamentos al anumitor afectiuni sa fie insotit si de utilizarea acestor produse.

Produsele din aceasta categorie nu trebuie cumparate si nici administrate animalului dumneavoastra "dupa ureche" sau dupa sfaturi primite de la prieteni "din experienta lor personala" si nici dupa recomandari primite pe forumuri, ci numai in urma recomandarii medicului veterinar, in urma diagnosticarii unei probleme de sanatate.Dietele nu suplinesc tratamentele recomandate de medicul veterinar.

Dietele sunt formulate in alte concentratii si din alte ingrediente decat hrana destinata cainilor fara probleme de sanatate; din acest motiv, administrarea pe termen lung a unui produs din aceasta gama fara a fi de fapt necesar si fara un control periodic din partea medicului veterinar poate produce anumite perturbari.

Galerie foto
  • ...