Adam Design House - tamplarie PVC/Aluminiu, Popesti Leordeni, Ilfov

Service tamplarie PVC

Adam Design House ofera clientilor sai servicii complete de tamplarie PVC, inclusiv garantie pentru acestea. Ca si partener Adam Design House beneficiezi de suport in caz de nevoie pentru orice problema care ar putea aparea, strict din punct de vedere al fabricatiei produsului. Nu ne place sa ne laudam, insa problemele la produsele fabricate si livrate de noi apar extrem de rar, tocmai datorita calitatii profilelor PVC pe care le utilizam si metodelor noastre de lucru.

Garantie pentru tamplaria PVC? 

Garantia cu service pentru tamplaria PVC acopera principalele orase ale tarii unde avem parteneri de business dar si pentru principalele showroom-uri Adam Design din Ploiesti sau Constanta.

Desi oferim o garantie a produsului si a montajului de 5 anigeamurile si usile termopan au o durata de viata de peste 25 de ani. Periodic este necesar sa se efectueze anumite reglaje specifice astfel incat tamplaria PVC sa functioneze in parametrii optimi. In perioada de garantie service-ul pentru reglaje sau alte probleme aparute va este asigurat prin intermediul partenerilor nostri de business.

 

Galerie foto
  • ...