Activ Traduceri - Servicii profesionale de traduceri Bucuresti

Traduceri autorizate

Traducerile autorizate sunt un tip de traduceri scrise care prezinta la finalul textului tradus o încheiere de traducere autorizata cu semnatura si stampila traducatorului care a efectuat traducerea respectiva. Prin aceasta încheiere de traducere autorizata se certifica faptul ca traducerea este corecta si ca în cadrul procesului de traducere nu s-a denaturat continutul si sensul înscrisului care a fost tradus.

Ce este un traducator autorizat?

Traducatorul autorizat este acel traducator care are autorizatie de traducator emisa de catre Ministerul Justitiei. Traducatorii autorizati sunt absolventi cu licenta ai facultatilor de limbi straine sau au promovat un examen de traducator organizat de catre Ministerul Culturii.

 

Ce fel de documente pot fi traduse autorizat?
Orice tip de document poate fi tradus autorizat.

 

De ce sa utilizati serviciile de traduceri autorizate oferite de catre ACTIV TRADUCERI?
Cele mai importante sase motive pentru a utiliza serviciile de traduceri autorizate oferite de ACTIV TRADUCERI sunt: calitatea, acuratetea, punctualitatea, preturile competitive, flexibilitatea si confidentialitatea.

Apelând la serviciile noastre de traduceri autorizate beneficiati de experienta în domeniu de peste 15-20 de ani a traducatorilor nostri.

Activ Traduceri va ofera posibilitatea de a testa gratuit calitatea serviciilor noastre de traduceri autorizate.

Galerie foto
  • ...