Activ Didact - Centrul de Formare Profesionala Bucuresti

Curs infirmiera

Domeniul ocupational: Sanatate, igiena, servicii sociale
Nivel de calificare: 3

Certificat de calificare cu recunoastere profesionala nationala si internationala, care permite angajarea în unitatile sanitare publice si private din sectorul sanitar

 

Infirmiera însoteste persoanele îngrijite la îndeplinirea activitatilor vietii cotidiene si efectueaza îngrijiri legate de functii de întretinere si continuitate a vietii. Infirmiera contribuie la îmbunatatirea starii de sanatate si la refacerea autonomiei, în masura în care este posibil.

Infirmiera lucreaza în colaborare si sub responsabilitatea unei/unui asistent medical, cel mai adesea, în cadrul unei echipe pluridisciplinare si participa la îngrijirile de sanatate preventive, curative sau paliative.

Infirmiera participa efectiv la: asigurarea unui mediu de viata si climat adecvat îngrijirii complexe din punct de vedere, fizic, psihic, afectiv; asigurarea igienei si a spatiului de viata a persoanei îngrijite; asigurarea hidratarii si a alimentatiei corespunzatoare a persoanei îngrijite; stimularea participarii persoanei îngrijite la activitatile zilnice; transportul si însotirea persoanei îngrijite etc. respectând permanent drepturile si confidentialitatea privind evolutia starii de sanatate a persoanei îngrijite.

Sectoare de exercitare a ocupatiei

Infirmiera îsi exercitã activitatea în mediul spitalicesc sau extraspitalicesc, în sectorul medical, medico-social sau social si participa la îngrijirile de sanatate preventive, curative sau paliative – atât în mediul institutional, cât si la domiciliul pacientului.

Servicii sanitare
- spitale, clinici private sau publice

Servicii medico-sociale
- camine, institutii de ocrotire pentru persoane vârstnice, servicii de recuperare, crese, centre de zi, publice sau private, etc

Servicii sociale
- îngrijire persoane vârstnice la domiciliul acestora, etc

Locatie desfasurare curs: Str. Lânariei nr.77, Etaj 2, sector 4 (Metrou Tineretului - 1 min.)

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0727941498; 0747456810
Str. Matei Voievod, Nr. 29, Sector 2
Distribuie