Academia Testarii - cursuri de initiere si specializare in Software Testing Bucuresti

Advanced Software Testing

Cu o abordare practica, bogata în exercitii, cursul de Advanced Software Testing va învata cum sa definiti si sa îndepliniti sarcinile necesare pentru a pune în aplicare o strategie de testare.

Vei învata cum sa testezi mai bine si eficient aplicatii web si cum sa lucrezi cu Linux si SQL pentru a testa complet aplicatii complexe. Îti vom arata exemple de bune practici în pregatirea testelor si tehnici avansate de Test Design.

Detalii curs

Cui se adreseaza

Materia este scrisa pentru Tester-ul sau Analistul care doreste sa aprofundeze metode progresiste de investigare a defectelor software pentru a dezvolta abilitati avansate în analiza, proiectarea si executia testelor.

 

Ce beneficii primesti

Este recomandat sa ai minim un an de experienta în Testare Software sau sa fi absolvit cursul de Initiere în Software Testing

 

Ce vei învata

Sa lucrezi cu JIRA, Postman, N++, Putty, SQL IDE, Intellij, Chrome | Sa testezi aplicatii web, folosindu-te de: HTML, CSS, XPATH, XML, JSON, Linux si SQL | Concepte avansate de testare - extended boundary analysis, pair-wise si decision table

 

Structura Curs

Cursul de Advanced Software testing este gandit pentru a ajuta fiecare QA Engineer sa isi imbunatateasca abilitatile avute in testarea manuala. El este adresat persoanelor ce au experienta si isi doresc sa progreseze in cariera, prin cresterea competentelor tehnice cat si analitice.

Obiectivul cursului este sa ofere participantilor cunostintele necesare pentru a putea livra o testare eficienta si de calitate, in cadrul proiectelor. Cursul este gandit ca o punte spre Initiere in Testarea Automata, insa permite studentilor si o specializare intensiva in zona testarii manuale.

Galerie foto
  • ...