Academia Strumfilor - Cresa, Gradinita, Before &After School Bucuresti

Cresa

La bunici sau la cresa, aceasta-i intrebarea pe care si-o pun majoritatea mamelor care la finalul celor 2 ani de concediu de maternitate trebuie sa se reintoarca la serviciu. Bunicii sunt absolut necesari pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, insa se intampla ca ei sa lipseasca sau sa mai aiba inca foarte multi ani de munca pana la pensie.

Cel mai bine este sa aranjezi lucrurile astfel incat sa fie bine pentru toata lumea, iar cresa Academia Strumfilor are avantajele sale ce te vor incanta.

 

Racelile trec, Academia Strumfilor ramane cresa preferata a copiilor

 

Atunci cand aud de cresa, parintii se sperie din cauza racelilor si a bolilor pe care acestia le-ar putea contacta. Este vorba, desigur, despre viroze sau boli ale copilariei care in cazul unei colectivitati numeroase cum este cresa se pot raspandi mult mai repede.

Insa nu trebuie sa-ti faci griji, cresa noastra dispune si de medic pediatru care va consulta in fiecare zi starea de sanatate a celor mici, iar bolnaviorii se vor recupera acasa. In primele luni este posibil ca cel mic sa raceasca mai des, dar apoi sistemul lui imunitar va deveni tot mai puternic.

In plus, Academia Strumfilor, pastraza o igiena impecabila in toata cresa.

 

Cresa este locul unde copilul tau invata sa se descurce

 

Un alt mare avantaj al cresei noastre il reprezinta faptul ca micul strumf va invata sa se descurce singur. Acum se va dezvata de pampers si va cere la olita, va invata sa manance si sa se imbrace singur, va avea un program ordonat de somn, masa si activitati de invatare.

Intrand devreme in societatea academiei noastre copilul tau se va acomoda mult mai usor si va face trecerea dintre acasa si cresa/gradinita/scoala mult mai bine si mai rapid. In plus, va deveni un copil sociabil si va lega multe prietenii cu colegii de cresa cu care este foarte probabil sa ramana si la gradinita si apoi si la scoala.

Acum, copilul tau va invata sa accepte mult mai usor prezenta strainilor, se va desprinde de parinti si va deveni independent. Personalul nostru are in permanenta grija de el si sub atenta supraveghere a cadrelor didactice se va dezvolta armonios.

Programul educational de care se bucura copilul tau la Academia Strumfilor este adecvat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1,6 si 3 ani si respecta curriculum-ul national. La baza invatarii micului strumf sta jocul astfel incat acesta sa simta adevarata placere, sa vina cu drag la cresa si sa-si doreasca sa stie cat mai multe lucruri.

Sunt luate in calcul necesitatile sale, va fi tratat cu mult respect si va fi inconjurat si cu multa dragoste, se vor aborda metode adaptate varstei, se aplica calmul si rabdarea, respectul si iubirea reciproca pentru ca primii pasi in viata sa fie o amintire frumoasa si instructiva.

Si, nu in ultimul rand, cresa noastra este moderna, este dotata cu mobilier nou adaptat varstei, este colorat si atragator, avem multe jucarii in dotare care stimuleaza creativitatea atat pentru fetite cat si pentru baietei, avem numeroase jocuri si carti astfel incat dezvoltarea sa se desfasoare cat mai liber, iar copiii sa creasca cu incredere in sine.

Galerie foto
  • ...