Academia F64 - Cursuri fotografie Bucuresti

CINE SUNTEM

Fiind un lider în comercializarea de echipamente foto-video dedicate atât începatorilor, entuziastilor, cât si profesionistilor, F64 s-a implicat activ înca de la început în educarea si dezvoltarea comunitatii foto-video din România. Înca din anul 2007, am început sa organizam primele crusuri, workshopuri si evenimente legate de pasiunea noastra comuna, fotografia. Ulterior a devenit si videografia, fiind nelipsita din portofoliul unui creator de continut.

Toti cei care doresc sa se dezvolte, sa îsi îmbogateasca continuu cunostintele si sa intre în contact cu fotografi si videografi recunoscuti în plan national si nu numai, sa beneficieze de experienta si recomandarile lor, vor gasi cu siguranta cel putin un eveniment sau un curs interesant la Academia F64. Organizam anul peste 150 de cursuri si evenimente, la care participa peste 10000 de persoane.

 Trainerii nostri sunt formatori de opinie, influenceri în domeniul foto, artisti cu o experienta medie de 13-15 ani în domeniu. În plus, sunt oameni care mai au o calitate: aceea de a fi si buni pedagogi, putând atât sa predea cu succes mai departe informatiile acumulate de-a lungul anilor de practica, cât si sa insufle bucuria de a descoperi tainele artei imaginii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212700050
Str. Bucovina, nr. 2B, sector 3
Distribuie