Academia de Chitara - Cursuri de chitara, Bucuresti

Cursuri de canto

Ce poti castiga daca participi la orele de canto ?

  • – Tehnica vocala si incredere in sine
     
    Dezvoltarea tehnicii vocale te va face sa castigi increderea necesara pentru a canta cu vocea oriunde si in fata oricui, fara sa te mai gandesti de doua ori inainte.
     
     
    Majoritatea celor care invata sa cante la un instrument isi doresc sa se poata acompania si cu vocea pe melodiile pe care le-au invatat sa le cante la un instrument, insa constata ca le este greu si de cele mai multe ori, primul gand este sa renunte si eventual sa spuna ca nu sunt facuti pentru asta…  Lucru total gresit!
     
    Lucruri care la inceput par grele, poate pentru unii chiar imposibile, te asiguram ca cu putin exercitiu si indrumare vei reusi sa le stapanesti foarte bine.
     
    Odata ce vrei sa canti in acelasi timp voce si instrument, trebuie doar sa stapanesti foarte bine niste tehnici pe care le vei deprinde in urma cursurilor si care sub atentia unui profesionist ti se vor parea usoare.
     

    Vocea trebuie vazuta asemenea unui instrument. Exista tehnici vocale care, daca sunt bine studiate, te pot ajuta sa te dezvolti. In functie de preferintele muzicale, un instructor te va indruma cu cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la performante pe care de la inceput poate nu credeai ca le vei atinge.

     
     
     – Lejeritatea abordarii oricarui tip de piesa
          
    Este foarte important sa faci exercitii pentru dezvoltarea vocii alaturi de o persoana avizata, de un profesor de canto care sa stie sa te indrume, sa te asculte si sa te corecteze, astfel incat sa ajungi sa poti sa canti cu usurinta si lejeritate, fara sa iti fortezi gatul sau vocea niste pasaje muzicale care la inceput pareau imposibile.
     
     
     – Provocari:
     
         Inscrie-te la cursurile de canto si accepta noi provocari!
     
        Te invitam sa încerci numeroase genuri muzicale precum: muzica usoara, muzica populara, folk, rock si multe altele. Astfel, cursul va fi personalizat în functie de preferinte si, bineinteles, de nivelul tau de pregatire.
     
    – Popularitate
     
    De la o melodie cantata foarte bine pana la faima, mai e doar un pas..
     
    De indata ce ajungi sa inveti sa canti la un instrument si sa te poti acompania si cu vocea, nu numai ca reusesti sa fii un artist intreg, iar celor din jur le va face placere sa te asculte, ci te vor invita si la fiecare eveniment, te vor lauda altor prieteni si astfel vei ajunge poate printre cei mai populari oameni din grupurile tale de prieteni si nu numai.
     
     
Galerie foto
  • ...