AC Service

Igienizare aer conditionat

Datorita schimbarilor climatice ce se produc in continuare la nivel global aparatul de aer conditionat a devenit indispensabil in locuinte, cladiri de birouri, spatii comerciale si alte locuri in care ne petrecem o parte semnificativa a timplui. Pe langa beneficiile pe care un aparat de aer conditionat le aduce in fiecare zi confortului dumneavoasta, acesta necesita si o serie de interventii pentru o buna functionare.

DE CE ESTE IMPORTANTA IGIENIZAREA APARATULUI DE AER CONDITIONAT?
Un aparat de aer conditonat care nu este intretinut la timp prin neglijarea igienizarii acestuia poate provoca in timp probleme serioase care ne pot afecta sanatatea . O calitate scazuta a aerului din incaperi poate duce la oboseala , lipsa concentrii si chiar la imbolnaviri.

Aparatul  de aer conditionat produce uneori mucegai din cauza diferentei de temperatura dintre interior fata de cea din exterior.

Pentru a evita unele probleme de sanatate respiratorii( rinita si virozele ) aparute datorita faptului ca in unitatea interna (split) se formeaza un microclimat umed care duce la aparitia de bacterii  este necesara curatarea si debacterizarea sistemului de aer conditionat. Este bine cunoscut faptul ca microbii, alergenii si ciupercile  sunt responsabile de numeroase afectiuni. Acesti patogeni pot provoca pneumonie si conjunctivita. Un aparat de aer conditionat caruia nu i se efectueaza dezinfectarea la timp poate ajunge sa cauzeze o infectie pulmonara grava numita ”LEGIONELLA” datorita aparitiei bacteriei “LEGIONELLA PNEUMOPHILA”.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0712600821; 0736910261; 0736910263
Str. Plt. Maj. Marin Pazon, nr. 2a, sector 3
Distribuie