ABC Trans - Servicii transport marfa Bucuresti

Transport obiecte sanitare

Obiectele sanitare stim cu totii ca se pot sparge foarte usor, fier ca este vorba de un lavoar, o cada, sau o cabina de dus, toate acestea au parti fragile, de exemplu o cabina de dus este o instalatie sanitara formata din pereti si usi glisante care contin geamuri, aceasta trebuie asezata si fixata pe timpul transportului in asa fel incat partile fragile sa fie ferite de orice vibratie si orice obiect care le-ar putea deteriora.

Specialistii nostrii au toate uneltele si pregatirea necesara pentru o protectie eficienta, de la chingi de ancorare, bureti, polistiren pana la paturi speciale din bumbac, totul pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de un transport fara evenimente neplacute.

Fiecare dintre transporturi are secretele lui, si daca nu este facut cum trebuie se pot produce pagube materiale, iar prin asta veti avea de suferit financiar. De aceea va recomandam sa apelati la o firma specializata in astfel de transporturi. Echipele noastre au pregatirea si experienta necesara sa vi-l ofere.

Galerie foto
  • ...