Abcdino, Gradinita - Bucuresti

Gradinita ABCDino

Echipa care se ocupa de cei mici este formata din 5 educatoare, titulare pe post si calificate, împreuna cu 4 ingrijitoare, asistent medical si medic pediatru care ne viziteaza periodic.

Alaturi de noi, pentru a ne ajuta sa intelegem universul aparte al fiecarui copil, cu bucuriile, supararile sau manifestarile specifice, este psihologul institutiei, cu o experienta de peste 15 ani în activitati cu copiii de vârsta prescolara.

Gradinita ABCDino va asteapta incapand cu acest an scolar in doua spatii, pe strada Chiparosului la nr. 29 si la nr. 31. In sediul din strada Chiparosului nr. 31, vom primi cu drag grupele de anteprescolari (1 an si 5 luni- 3 ani). Cei mai mici beneficiaza astfel de un spatiu generos pe care l-am dotat cu mobilier, jucarii si ansamblu de motricitate specific varstei lor. Si desigur l-am incarcat cu energie pozitiva, cu afectiune si rabdare pt ca cei mici sa creasca frumos alaturi de noi.

In sediul nou, strada Chiparosului nr. 29, copiii de varsta prescolara (3-6 ani) sunt asteptati cu sali dotate in acord cu nevoia lor de cunoastere si joaca (tabla inteligenta, materiale educative) pentru o dezvoltare armonioasa. Spatiile sunt mari, luminoase si primitoare.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213231070; 0725929616; 0745397739
Str. Chiparosului, Nr. 31, Sector 3, Bucuresti
Distribuie