Bazarka Bucuresti - Reparatii frigidere,aer conditionat, HoReCa

Reparatii frigidere

Bazarka va ofera interventii rapide de reparatii frigidere, combine si lazi frigorifice pentru diverse marci dar si modele de frigidere, combine si lazi frigorifice.

Ne puteti contacta cu incredere, daca aparatul dumneavoastra prezinta unul din simptomele:

1. Frigiderul nu functioneaza si nu are lumina in interior2. Frigiderul nu functioneaza, dar lumina interioara merge3. Aparatul nu mai porneste dupa dezghetare4. Aparatul functioneaza, dar nu raceste5. Raceste prea tare6. Functioneaza in continuu, dar nu raceste suficient7. Frigiderul functioneaza normal, dar congelatorul nu ingheata8. Congelatorul transpira foarte mult9. Zgomot excesiv10. Scurgeri de apa in interior

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si Ilfov dar si 30 / 40 km in zonele limitrofe. In cazul in care lucrarea nu este realizata de specialistii nostri, deplasarea la domiciliul clientului dar si constatarea costa 30 de lei.Puteti apela cu incredere la firma noastra, indiferent de problema sau defectiunea aparatului dumneavoastra. Oferim o garantie de 12 luni pentru piesele inlocuite.

Programul nostru de lucru este de luni pana duminica intre orele 9:00 – 24:00. Ne puteti contacta telefonic la unul din numerele 0763.658.041 sau 0766.252.316 sau la adresa de mail contact@bazarka.ro.Costul reparatiei se va discuta la domiciliul / sediul clientului in functie de defectiunea constatata.

Galerie foto
  • ...