Robinescu Instalari profesioniste in Bucuresti si Ilfov

Instalatii sanitare

Indiferent ca doriti sa efectuati o amenajare baie sau bucatarie noua sau sa remediati o defectiune aparuta la sistemul existent ne simtim obligati sa va informam ca este de preferat ca, pentru confortul si bugetul dumneavoastra sa folositi piese de calitate pentru a avea cat mai putine interventii in viitor dar si pentru o buna functionalitate a instalatiei.

Desi uneori poate fi mai scump sa solicitam interventia unei firme de instalatori profesionisti pentru o lucrare de amenajare baie, cum ar fi instalarea unui robinet, a unei baterii de la chiuveta, a unui rezervor sau vas wc, decat sa o efectuam singuri, din experienta dobandita in teren, noi nu va recomandam aceasta aventura! Va asumati riscul de a va inunda casa si vecinii.

Trebuie sa va facem atenti ca patentul nu face parte din trusa unui instalator ci a electricianului. Deci, daca nu aveti sculele si experienta necesare, nu va recomandam incercarea de a repara, inlocui sau interveni asupra unei instalatii sanitare sau de amenajare baie. Mult mai confortabil si mai sigur este sa apelati la o firma de profil.

Intelegem si stim parerea clientilor cum ca instalatorii sunt Dorel sau Gigel, care nu sunt autorizati, dar au invatat in propria casa cum sa monteze un wc sau o centrala termica. Noi suntem instalatori autorizati, cu ani de experienta si nu doar atat! Spre deosebire de Dorel sau Gigel, noi oferim garantia lucrului bine facut dupa o amenajare baie.

Mai mult, iti recomandam sa inlocuiesti toate instalatiile vechi, tevile si scurgerile si orice alta instalatie sanitara sau termica cu instalatii noi, eficiente. In timp, se va observa ca investitia pe care ai facut-o in amenajare baie a insemnat de fapt o scadere in costuri cu utilitatile. Noi furnizam si servicii de mentenanta preventiva, cu scopul de a evita situatiile care necesita interventii de urgenta.

Avand ani de experienta in amenajare baie si montare de instalatii sanitare si termice, ne vom pastra zambetul larg pe buze si nu te vom lasa in frig. Prioritatea noastra numarul 1 este siguranta ta si a familiei tale si suntem alaturi de tine, oferindu-ti cele mai potrivite sfaturi, indrumari si servicii. Suntem perfect pregatiti pentru a instala, repara sau intretine instalatiile sanitare si termice pentru nevoi comerciale si casnice.

Servicii de amenajare baie si alte instalatii sanitare:

Montaj si inlocuire robineti, baterii Montaj si inlocuire obiecte sanitare baie/bucatarie; Montaj inlocuire boilere; Montaj cabine de dus, cazi (cu sau fara hidromasaj), jacuzii, saune; Crearea unui sistem sanitar complet nou sau refacerea celui existent; Montaj calorifere; Montaj aspersoare.

Galerie foto
  • ...