Renov Art Expert - Retapitare profesionala canapele si fotolii Bucuresti

Retapitari canapele din piele

Tapitam orice canapea din piele, alegand intodeauna stilul ce defineste personalitatea dumneavoastra.Gustul si naturaletea canapelelor din piele decoreaza in cel mai frumos mod locatia in care sunt expuse dupa gustul fiecaruia dintre noi.

Garantam executia in cel mai corect mod a tuturor reparatiilor si retapitarilor de canapele ce nu mai au aspectul produsului nou

Retapitarea canapelelor din piele este atent realizata de echipa noastra avand scopul de a multumi pe deplin clientul nostru.

Fiecare lucrare executata va urmari realizarea impecabila a liniilor tehnice ce defineste piesa dumneavoastra tapitata pe materiale din piele sau piele ecologica, astfel incat produsul final sa reflecte caracteristicile canapelei sau fotoliului dinainte de uzura initiala.Retapitarea implica o serie de operatii care sa redea aspectul original al produsului dumneavoastra. Putem de asemenea sa refacem doar o parte componenta din canapea cum ar fi sezut, spatar sau bratele canapelei.

CUM SE RECONDITIONEAZA O CANAPEA DIN PIELE ?

– In primul rand stabilim impreuna cu dumneavoastra detaliile produsului uzat.– Deplasarea la domiciliul clientului.– Desfacerea tapiteriei uzate.– Descoaserea husei originale pentru a creea noi tipare in vederea obtineri unei noi huse a canapelei.– Alegerea materialelor noi de catre client.– Reparatii daca este necesar efectuate asupra parti de schelet a canapelei– Retapitarea totala sau partiala a canapelei.

Desigur am enumerat mai sus o parte din criteriile de baza pe care le urmam atunci cand executam o lucrare de retapitare asupra unei canapele, fotoliu, scaun sau rame si paturi ce sunt tapitate pe piele ecologica sau naturala.

Galerie foto
  • ...